מחר נח"ל וצנחנים!

oshiko

New member
../images/Emo50.gifמחר נח"ל וצנחנים!

גיוס החי"ר האחרון ליולי 05. מי שצריך טיפים (ועדין לא קיבל) - יש לנו בין גולשי הפורום הורים לחיילים מהנח"ל ומהצנחנים. גם אני ביניהם. בהצלחה אימשל2 שממחר מצדיקה את התואר ומלווה את הבן השני לצנחנים. שיהיה בהצלחה!

poli55

New member
../images/Emo50.gif למתגייסים לחטיבת הצנחנים

שלום מחר גיוס לחטיבת הצנחנים
נאחל להם בהצלחה וקצת גאוות יחידה ניזום, נוביל, נהווה דוגמא וננצח מאמא של צנחן

oshiko

New member
אם כבר דיברנו על חי"ר ...

ידיעה מאתר צה"ל שעוסקת באחת הבעיות הנפוצות באימוני חי"ר: שברי הליכה. ככל שהאימון יותר פיזי, הבעיה נפוצה יותר. בפלס"רים, מגלן, דובדבן ואגוז יש אחוזים יותר גבוהים. בבא"ח נח"ל היתה פקודה מהרופא שכל אחד מחסל קופסא שלמה של גבינת "סקי" בכל ארוחה כדי להגביר את כמות הסידן. בד בבד נאסר לאכול "דני" ביחד עם הגבינה, כי לטענת הרופא זה מנטרל את הסידן. אפשר להתחיל עם הגבינה כבר מעכשיו.

poli55

New member
../images/Emo123.gif שברי מאמץ אצלנו

נכון בצוות של הבן יש חיילים עם שברי מאמץ בדרגות גבוהות (מדובר בכמה חיילים מהצוות ) ולחלק מהם בעקבות שברי המאמץ היו הקלות בחלק מהפעילות ולחלק ניתן ללכת עם נעלי לוחמים ומדרסים (לא נעלים צבאיות ) אף פעם לא הצלחתי להבין למה הם צריכים להגיע למצבים האלו בהצלחה לכולם מחר פולי 55

oshiko

New member
אני לא חושב שאפשר להימנע

מהמאמץ הפיזי, שהוא הכרחי לכושר ולתרגול. צריך להיות מודעים ולשלב את דרבי המניעה: -- סרגל מאמצים מדורג - על זה הצבא מקפיד. אם כי יש סרגלים מוגברים יותר לפי היחידה -- נעלים - להגיע למצב אופטימלי עם המדרסים -- סידן כבר אמרנו?

סמדר בנ

New member
בעיה מאוד נפוצה

גם אצל בנות לוחמות. הרבה מאוד מגיעות לשברי מאמץ בטירונות ובקורס מפקדים. היום ישנה גם תופעה של שברי הליכה אצל מלש"בים שמתאמנים לקראת גיוס. לשניים מהחבר'ה של ביתי שמיועדים לטיס דחו את הגיוס בשל שברי מאמץ.

../images/Emo46.gifעכשיו אני יודע מי גנב לי את ...

ה"דני"
וברצינות...השוקולד לצורותיו הוא הגורם לאי ספיגת הסידן. הצבא יעבור ל.."דני וניל"

סמדר בנ

New member
בהצלחה למתגייסים

אני בדיוק היום אהיה בבא"ח צנחנים - נפרוש להם את השטיח האדום
בינתיים קבלו את הכנפיים בכניסה לבא"ח. שיהיה בהצלחה למתגייסי שתי החטיבות.

אימשל2

New member
מהיום, אכן מצדיקה את השם

עכשיו זה כבר מחר. הבוקר גיסנו את הבן השני לצנחנים. התקשר לא מזמן עם חיוך ענק בקול. החברה' "אחלה" וגם הסגל "אחלה". שר הבטחון וראש אכ"א (אדומים לשעבר?!) היו שם לקבל את פניהם. ממקורות יודעי דבר מוסמכים (צמרת הפיקוד של החטיבה) שמעתי, שאכן הסגל שיאמן את הטירונים בכל הגדודים סגל מעולה. תודה לסמדר שאמונה על הכנת ה"בית" שלהם. מחר יוצאים כבר הביתה לשבת. שבת ראשונה עם שני חילים בבית.

למעלה