ה מוזה

New member
../images/Emo50.gif

כאחת שלא קוראת רומן רומנטי ... פשוט נאיבית שעדיין מאמינה שהרומנים העולים על כל דימיון מתקיימים במציאות.. אז המון בהצלחה לפורום החדש .. מבטיחה לבקר ואולי אף לחטוא בכתיבה

זיו25

New member
הרומנים המציאותיים

מלאים בריגושים לרוב - אך בדרך כלל מסוכנים... לצערנו, כשמדברים על רומן, מתלווה לו המילה "מהצד" . לעומת זאת, כשקוראים רומן ספרותי, אפשר להפליג על מחוזות הדימיון אל עבר זמנים אחרים. עד שהילדים מגיעים ומוציאים אותנו מהשלווה... נשמח לקרוא סיפורים מהמגירה! בברכה, זיו.

sunset*

New member
יווו מזל טופ פעמיים ../images/Emo24.gif

גם לפתיחת הפורום, מקווה שאזיל דמעות של אושר
וגם ראיתי לך זיו ....יש לך מומולדת עוד יומיים....אז מתנה יפה כבר קיבלת

זיו25

New member
תודה רבה ../images/Emo70.gif

אכן מתנה נאה קיבלתי, ואני מקווה לטפח את המתנה הנפלאה הזו שתגדל ותפרח כל השנה! שלך ,זיו.

ה מוזה

New member
שאלה יש לי

האם סיפור אהבה .... ללא סוף אגדה טוב נחשב עדיין לרומן רומנטי?? מתלבטת האם להעלות לכאן סיפור שכתבתי ....

sunset*

New member
מוזילה - אני מחכה לסוף טופ ~!

אבל נראה לי שאפשר, מי אמר שרומן רומנטי נגמר רק בטוב?¿ (לא מאמינה שאני כותבת את התשובה הנ"ל נאיבית שכמותי).

זיו25

New member
אולי נצליח לשכנע

אותה לתת סוף טוב, אבל אני מציע שקודם נקרא את הרומן. אולי הוא עדיף עם הסוף שיש לו? לא כדאי לשפוט אותו עוד לפני שהוא הגיע לבית המשפט, ואולי הוא בכלל לא אשם? אז בקריאות "הוא זכאי , הוא זכאי" נקבלו במחיאות כף פנימה לפורום
שלך, זיו.

זיו25

New member
אני חושב שכן... ואני אסביר...

נניח שאת יוצאת לטיול בצפון, ורואה נופים מדהימים אוכלת במסעדות מיוחדות ונהנת מכל רגע ואז, נתקע האוטו באמצע היום, וצריך לעצור את הטיול ולחזור הבייתה. אז היה לנו טיול טוב מאוד, אבל בלי סוף טוב. כך שלפי דעתי - פרסמי מהר את סיפורך, שנוכל להנות ממנו ! שלך, זיו.

sunset*

New member
זיו-ממתי בברכה, הפך להיות שלך,? ../images/Emo9.gif

חחחחחחחחח
קודם כל לא שפטתי, מוזילה כותבת מדהים, אני פשוט מחכה לסיפור של מוזי עם סוף שמייח כבר הרבה זמן אבל... אני עדיין בציפייה.
מה שבטוח, כל מילה , כל סיפור וכל שיר שלה ישאירו אותי עם פה פתוח. _______________ (מפרגנותתתתתת
)

זיו25

New member
אולי לא שמת לב...

אבל זה פורום רומנטי... וכבר כשהייתי ילד, למדתי פתגם חשוב מאוד: "ברומא התנהג כרומאי" שלך, זיו

למעלה