האם מישהי שמעה על המקרה?

1באסטר

New member
../images/Emo51.gifהאם מישהי שמעה על המקרה?

תודה רבה על קבלת הפנים. האם מישהי שמעה על מקרה כמו שקרה לנו? הריון נדחה?

m i c h a l y

New member
אין לי הרבה ידע בתחום

האם זה מה שנקרא הריון כימי? בכל אופן, למנהלות הפורום יש ידע רב אז אולי הן יוכלו לעזור. אני בטוחה שברגע שהן יכנסו הן יגיבו. בנוסף, יש גם את פורום פוריות (כאן בתפוז) שם אולי תמצאי תשובות אינפורמטיביות.... בכל אופן, מקווה שהסיוט שעבר עליכם (ואני רק מנסה לתאר לעצמי אילו תחושות זה גרר) יישכח במהרה בעקבות תשובה חיובית מוצלחת
אז בהצלחה! ושוב - ברוכה הבאה.

1באסטר

New member
זו הייתה אכזבה../images/Emo41.gif

אני לא יודעת איך קוראים לזה, במרפאה בה אני מטופלת התייחסו לזה כאל דבר נורמלי שקורה,פשוט קשה לקבל את זה שאחרי שנה של ניסיונות בדיקה חיובית תהפוך אחרי יומיים לשלילית. אם חושבים על זה בעצם הייתי "קצת" בהריון.

פּוֹנְג

New member
הריון כימי

זהו הריון בתחלתו הריון זה אומר שהיה מפגש של זרע וביצית (שזה טוב) עדות לכך שהגוף יודע לקלוט (וזה גם טוב) הייתה השתרשות (וגם זה זה טוב) והיה משהו לא תקין והטבע דאג לכך שהעובר לא ימשיך להתפתח. שזה גם סוג של משהו חיובי להביט עליו במקום לסחוב הריון עד שהבדיקה תתריע על משהו לא תקין. היית בשיעור כימייה, בפעם הבאה שיעור ביולוגיה ואחר כך שיעור להיות הורה.

1באסטר

New member
תודה על השיעור../images/Emo24.gif

גם אנחנו אמרנו שעדיף שזה קרה בשלב זה. עוד שאלה - מכיוון שהחודש ויתרתי על סבב נוסף של איקקלומין, ועקב זה לא יהיה את האולטרסאונד זקיקים. מתי הימים הכי "מבוייצים" לדעתכם בהנחה שהמחזור האחרון היה 30 יום(לא בטוחים מכיון שכל החודש היה מלווה בדימומים)?

פּוֹנְג

New member
אם המחזור האחרון של 30 יום

היה עם איקקלומין, אז זה לא מחזור 'נורמלי' לפיו אפשר יהיה לדעת. צריך לדעת מה היה אורך המחזור שלך לפני הכדורים...

מעיןבר

New member
לאיקלומין השפעה מתמשכת

והוא ממשיך להשפיע על הגוף גם חודש-חודשיים אחרי שנפסקה נטילתו. אני יודעת מניסיוני שבחודש הראשון שלאחר האיקקלומין הוא הושפע ממש והיה הרבה יותר דומה לחודש עם מאשר לחודש בלי (מבחינת מועד הביוץ - יום 14 לעומת יום 21 בד"כ). בחודש השני שלאחר נטילת האיקקלומין עדיין היתה השפעה (ביוץ מוקדם גם אם לא כמו בימי נטילת האיקקלומין - יום 17 לעומת יום 21) ואז גם הצליח לנו.

sher72

New member
../images/Emo32.gifשאלה למנוסות יותר.. לקחתי

איקקלומין שני מחזורים ואני מרגישה מאז את תופעת העצירות שלא היתה לי מעולם האם זה קשור? ועוד שאלה קטנה, עשיתי בדיקה אחרי הזרעה ביום 11 למחזור והיא יצאה שלילית, מתי אתן ממליצות לעשות עוד בדיקה שתהיה יותר מהימנה?

sher72

New member
בגלל זה הפניתי את השאלה למנוסות..

יותר, חשבתי שאולי מעין תדע, אבל כנראה שלא.

כל מה שיספרו לי על איקקלומין אני

אאמין
אולי את לא שותה מספיק וזה מה שהביא את העצירות. את בטח מתכוונת שעשית בדיקה ביום ה-11 אחרי ההזרעה, נכון? איזה בדיקה עשית, ביתית או בדיקת דם? האם קיבלת כוריגון?

אני ממליצה ללכת לעשות בדיקת דם

מצטערת, אבל אני קטנת אמונה בנוגע לבדיקות הביתיות.

מעיןבר

New member
פשוט לא הייתי פה כדי לענות...

ימי עמוסים ואני מורחקת מהמחשב בעל כורכי אז אני מצטערת שאני לא תורמת יותר... לעניין העצירות - לא יודעת, האם זו מופיעה כתופעת לוואי בדף ההתוויות? את מקפידה לשתות מספיק? האיקקלומין משפיע באופן מאוד כולל על הגוף ולכן הכל ייתכן. מציעה לנסות "לפתוח את הפקק" בעזרת מים, שזיפי מיובים ואכילת סיבים מרובים... לעניין הבדיקה - אני חושבת שהכי טוב 14 ימים מההזרעה עם שתן ראשון של הבוקר. בהצלחה...

פּוֹנְג

New member
אגב, מעיין, זוכרת את עניין הנימול

ביד... נעלם פלאים ברגע שהפסקתי עם החומצה הפולית במינון גבוה (הכמות שיש בכדורי הברזל המגעילים פולקס) עכשיו אם חומצה במינון הנכון של 0.4, אין נימול. (טפו טפו טפו)

1באסטר

New member
../images/Emo39.gifמכירה את התופעה

טופלתי שני מחזורים באיקלומין ובייחוד בימים של לקיחת הכדורים ואחרי סבלתי מעצירויות - אולי צירוף מקרים ואולי תופעה של האיקקלומין.

sher72

New member
../images/Emo51.gifרבה על כל התגובות...

שתיה באמת לא היתה הצד החזק שלי אף פעם, ואולי באמת עם לקיחת הכדורים המצב פחות טוב, אעפ"י שאף פעם לא היתה לי בעיה של עצירות. לגבי הבדיקה הגעתי ליום ה- 14, אבל יש לי הרגשה שזה לא זה אז אני צריכה לאזור אומץ ולעשות את הבדיקה בכל מקרה אני אעדכן. מרגישה ככה

sher72

New member
../images/Emo7.gifעדכון...

טוב, בלילה חלמתי בערך 4 פעמים שאני בהריון, וקמתי בבוקר עשיתי את הבדיקה במציאות ולא בחלום, והתשובה שלילית. החלון המרובע היה בוהק בלובנו. בטח נעבור עוד הזרעה חודש הבא ועד אז נישאר אופטימיים ומלאי תקווה להריון המיוחל. מחזיקה אצבעות לכולכן.

למעלה