וואו, לא הייתי כאן 4 ימים....

רחליקה1

New member
../images/Emo51.gifוואו, לא הייתי כאן 4 ימים....

איזה כיף לראות כאן את כל מי שהכרתי כבר וגם חברים וחברות חדשים!!!!! קודם כל תודה עידית, אמרתי שקיבלנו את הדיסקט?? טרם הספיקותי לעיין בו, ומחר אנו שוב בדנה אז אין לי ממש זמן.. חייבת לומר תודה לכולם, אני פשוט חשה כלכך בטוחה ביודעי שיש לי למי לפנות ועם מי ליצור קשר. אוהבת את כולכם רחלי של מתן.

וטוב לראות גם אותך ../images/Emo13.gif

ספרי מה קורה איתכם, איך ההתקדמות. ושימי תמונה של מתן בגלריות. ושלחי מסר לאורית (גן עדן היחידה) עם תאריכי ימי ההולדת שלכם, ככה נוכל לחגוג יחד.

4 ימים?

ואני חשבתי שכבר שבועות ותכננתי לכתוב לך היום אימיל קצת מודאג. הזמן טס שנהנים. עידית

רחליקה1

New member
../images/Emo24.gifבנות יקרות

כן, הזמן טס כשנהנים. עידית, בינתיים הספקתי לראות את הדיסקט, נראה מאד פשוט, אני בטח אנסה מחר, כשיהיה לי יותר כח לבצע פעילות גופנית כלשהי.... רותי, אני לא מבינה היכן הגלריה, וכשאבין, הסבירי לי בבקשה איך לצרף תמונה... תודה רבה לכן, לילה טוב.

רחליקה1

New member
../images/Emo25.gifולאורית..

להלן תאריכי יום ההולדת שלנו: מתן - 29.12.03 רחלי - 22.10.73 אלון - 14.8.66 שיהיה שמח

הגלריות הן בשורה הכחולה

בראש העמוד, ליד המאמרים והקישורים. את נכנסת ורואה שתי גלריות. כנסי לתמונות שלנו. ואז יש כפתור "הוספת תמונה". מכאן הכל פשוט. ואלון גדול ממני בפחות מחודש

ולאורית

אושרי- כדורי (נראה לי שכבר כתבתי) 25.8.03 אבא של כדור- עודד- 30.9.70 אמא של כדור- עידית- 13.10.75 היפ היפ

למעלה