ו

yaelia

New member
../images/Emo51.gif ו../images/Emo32.gif

עברנו את הניתוח תיק-תק. הגענו להדסה ב8:00 בבוקר ויצאנו ב14:00 הביתה. הללי עם חתך קטן מעל המפשעה ומצברוח נודניקי במיוחד, אבל יעבור לו. הוא היה הכי אמיץ ומתוק בעולם. הצוות הרפואי קרקר סביבו כמו
מלך. בקיצור, לא נעים הניתוח בקע הזה, אבל גם לא נורא.
תודה עבור כל האיחולים שלכן שלא הספקתי להגיב עליהם בשבוע שעבר. ושאלת
מוחלטת. אני חייבת קרם פנים/לחות מעולה. כבר לא אכפת לי המחיר העיקר שיהיה קליל ונעים (הצהוב של קליניק למשל, הוא הכי שנוא בעולם לדעתי). אם אפשר עם מקדם הגנה, ואם אפשר גם כזה שלא ניסו על בעלי חיים מה טוב. קדימה, הצעות!

בלינקה

New member
יופי שעבר ../images/Emo24.gif

לא מתמצאת בקרמים. משתמשת בזה של אהבה, הוא טוב לי, ולא ניסיתי אחר.

mummy

New member
איחולי החלמה להללי, ולעניין הקרם

אני גיליתי לאחרונה את זה של דאב. לא יודעת מה עמדתם בעניין בעלי חיים. הוא ממש לא יקר, לא כבד, יש בו מקדם הגנה 15, ואת יכולה לבקש דוגמית בפארמים לנסות לפני שאת רוכשת (ככה אני גיליתי איתו, במקרה). לי הוא נעים וקליל, ואני אחת שכל הקרמים הכי יוקרתיים תמיד מוציאים לה פריחות ואקזמות למיניהן.

ה ו ב י ט

New member
החלמה מהירה!

יש לי קרם פנים פשוט מעולה של חברת Olay לעור רגיש ללא בישום. מרקם קליל, לא שומני, מעולה לבעלות עור רגיש. האיש קנה לי בחו"ל ושם זה ממש זול. סביר להניח שיש גם בארץ (לא בדקתי).

yaelia

New member
תודה עבור האיחולים

ועבור ההצעות לקרם (בפעם הבאה שאלות על שמפו
). הילד שלי מתנהג הבוקר כאילו מעולם לא עבר עליו מאום ולי ירדה אבן ענקית מהלב.

יופי!../images/Emo39.gif

שמחה שעבר בשלום! לא הספקתי להגיב להודעה הקודמת שלך, אבל רציתי לספר לך שגם אני עברתי פעם לפרוסקופיה ואני ממש גאה בך על התפקוד! אני לא יכולתי לזוז זמן רב, למרות שהכרחתי את עצמי. בטח לא לקחת תינוק לניתוח... עכשיו אפשר להפגש?

לגבי קרם... קצת מתביישת לספר...

שעשיתי כזה דבר, אבל קניתי בסופר פארם בקניון הדר לפני כחודש קרם פנים חדש, שנמכר בשפופרת ענקית (250 מ"ל) שכתוב עליה "הצעה מיוחדת", והוא עלה 24.99 ש"ח. קניתי אותו כי שמתי לב לעובדה שקרמים לפנים הם סמיכים יותר ולכן עוזרים לי מאוד עם עור הידיים היבש שלי והוא היה במחיר של קרם ידיים. בקיצור, הקרם התגלה כקרם פנים מעולה! ממש מעולה! הכי טוב שהיה לי עד כה. אני אכתוב בדיוק מה כתוב על השפופרת, כי הוא כל-כך פושטי שאני חושבת שיהיה קשה לאתר אותו. הוא בשפופרת בצבע כחול-לבן, כתוב עליו Moisture-Response Hydro-Regulating Cream והוא מיוצר ע"י אינטר-ביוטי קוסמטיקס בע"מ, ממגדל העמק. כתוב שיש בו מסנן קרני שמש מזיקות (?), אך לא כתוב איזה מספר. מאחר והוא אמור לווסת לחות, אז הוא לא מותאם לסוגי עור שונים. וזה באמת עובד! יש לי עור מעורב וכל חלקיו מגיבים טוב לקרם הזה. הוא גם נספג הרבה יותר טוב מקרמים שהיו לי עד כה. זהו. הייתי חייבת לפרוק.

orlyfu

New member
אוהבים אותך שרון ../images/Emo8.gif. את לא לבד. גם

אני משתמשת ב Moisture Response.... כבר המון זמן (on and off). וגם אני קניתי אותו לאחרונה גם על תקן של קרם ידיים. מחזיקה אותו למטה במטבח. ומרביצה עוד סיבוב רגע לפני שאני יוצאת מהבית. אני לא מאמינה שצריך לקנות קרם ב 500 ש"ח, אבל זה כמובן מאד אישי.

מעיןבר

New member
קרם מיתולוגי ../images/Emo45.gif

אמא שלי השתמשה בו מליון שנה בערך. במקור הוא פותח עבור "הלנה רובינשטיין"... באמת מעולה. אני פשוט לא מוצאת אותו בשנים האחרונות.

orlyfu

New member
מוצאים אותו בסופרים.

נכון. גם אני יודעת שהוא פותח עבור הלנה רובינשטיין. המפעל במגדל העמק היה שלהם. אחר כך שונה שם המפעל. גיסתי משתמשת בקרם הזה כבר 1000 שנה והיא "הכירה" לי אותו. פשוט קרם טוב. קליל, נספג, כמעט חסר ריח, ובמחיר שלו אפשר כמעט להתרחץ איתו...

yaelia

New member
../images/Emo6.gif אבל יש גם קרם ידיים אמיתי שלהם

שאני מאוד מחבבת. כמובן שגם לי יש אותו. גם הקרמים לידיים של רוטס מעולים ליובש החורפי הלא נסבל. אנחנו עומדים לנצל את היום הנחמד ולעשות טיול לקניון הדר. אני מבטיחה לבלוש אחרי קרם ראוי. ובקשר לקפה, בשמחה. אני פנויה בבקרים מיום רביעי.

lulyK

New member
יופי, טוב שעבר ושאתם בבית.

הקרם שאני נאמנה לו הוא ה-day wear של אסתי לאודר (מאד נעים וקליל. מפזר ריח של מלפפונים
ולא נוסה על בעלי חיים. עולה 200 ומשהו אם קונים אותו בלי מבצע, אבל תמיד יש מבצעים).

גם אני בעד הקרם שלוליק המליצה עליו

השתמשתי בו המון זמן. עכשיו אין לי תקציב אבל הריח של המלפפונים נפלא.

dorlim

New member
שמחה לשמוע שהניתוח מאוחוריכם ../images/Emo45.gif

תרגישו טוב
ובעניין הקרם פנים - מציעה להתייעץ עם מישהו מוסמך. שולחת לך מסר...

למעלה