ו

החלמה מהירה להללי המתוק../images/Emo45.gif

ו
עבורך - אני מאוד אוהבת את הקרמים של ג'יג'י. נמכרים אצל קוסמטיקאיות ולא יקרים במיוחד. מתאימים מאוד לאקלים הישראלי ולעור הישראלי. למיטב ידיעתי ג'יג'י לא עושים ניסויים על בעלי חיים (יש סימון על האריזות).

yaelia

New member
תוצאות הריחרוח

הניבו קרם לחות נחמד של סופט טאץ', חברה שאני לא מכירה בכלל. חסר ריח כמעט לגמרי, קליל ונעים על העור, עם מקדם הגנה וחברה שלא עושה ניסויים בבעלי חיים. עלה סכום מגוחך של 55 שקלים. מקסימום, אם לא טוב לא נורא. פעם כשאני אתעשר, אני אחזור לקלרינס וללנקום. חוץ מזה נקנו שני זוגות מכנסי טריינינג של קדס 1+1 חינם וספר להללי. יום קניות מוצלח מאוד.

גורבי

New member
נו, איזה ספר?../images/Emo132.gif

וטוב שעבר להללי בקלות - עכשיו רק את צריכה להחלים קצת (עדיין כואב מאוד?), והכל יהיה טוב
(ואולי גם אזכה לחזות בזיו פנייך מתישהו). ולגבי הקרם, גם אני באגף הפושטיים - לוריאל hydrafresh לעור רגיל, מספק אותי כרגע.

T noki

New member
שמחה שעבר לכם בשלום הניתוח

ובקשר לקרם - ראיתי שכבר נתנו לך הרבה בצעות. אני קונה קרם אצל הקוסמטיקאית של אמא שלי - היא עושה במיוחד.

חושחושה

New member
רק בריאות! ממליצה על ג'יג'י, אבל

בעיקר אני אוהבת שמנים, ואני מכינה לי לבד!

משוש30

New member
יופי טוב שעבר בהצלחה ../images/Emo24.gif

אני ממש ממש גרועה בקרמים
sorry

אמברון

New member
../images/Emo24.gifים לך ולזעיק

יופי שאתם אחרי! ולגבי קרם לחות לפנים - אני רכשתי לפני שבועיים קרם יקר להחריד של אליזבת ארדן (במן קופסא עגולה). מצויין!!! (ואני אלרגית לכל כך הרבה סוגים).

אדר שלי

New member
קרם לחות../images/Emo141.gif

לא ביררתי לגבי הניסויים בבעלי חיים, אבל מלבד זה, הוא הקרם האולטימטיבי בעיניי: לנקום הידרה טינט על בסיס זרעי ענבים. ריח מעולה, נספג מהר יחסית ובעל מקדם הגנה 8 SPF. החיסרון היחיד: י-ק-ר!!!!! בטירוף. הנה קישור.

yaelia

New member
לנקום נפלאים

על אף שהם דווקא כן עושים ניסויים בבע"ח או עשו עד לא מזמן. היה לי עד לא מזמן קרם נפלא שלהם, אבל אין לי חשק להוציא המוני כסף עליהם. פעם כשאני אהיה עשירה.

tookish

New member
תשלחי את הפרטים למודעה משמאל

תקבלי דוגמית נראה קרם מעולה...

למעלה