יואב
לאלן'סקול קפה

yulevi

New member
../images/Emo51.gifיואב ../images/Emo51.gif לאלן'סקול קפה

אדריכל יואב ליברמן ידידנו וחברנו
ההרצאה שלך היתה מאלפת ומעניינת,כולנו הרגשנו בעלית מדרגה ברמת המפגשים והשבוע זה שדרוג שני,התחלנו קבוצה קטנה בפיילוט אצל צביקה כשאריה דיבר כולם רותקנו,והיום גם הוכפל מספר המשתתפים וכולנו שמענו והאזנו בצמא למוצא פיך שעתיים וחצי רצוף
לארז ולצוות באילן'סקול הכל היה עשר ותודה מיוחדת ממני לניצן
שלי על העזרה מאחורי הקלעים לאחר שכולם התפזרו נשארנו יואב מאמון אלכס ואני,הוחלט על שת"פ בין מאמון ויואב לקידום סדנה בנושא צבע וצביעה לקראת האביב נביא לקיום המפגשים עם מאמון ויואב המפגש הבא יתקיים בעוד כחודש במכללת הגימלאים של עמק הירדן וזאת לאחר שהנושאים יתואמו בין אריה ויואב
לחברים ולבנות הזוג שהגעתם,ותודה מיוחדת לנשים שהצטרפו למפגש אכן צדק אחד החברים שלחש לי באוזן שישנה הרגשת משפחתיות בפורום וזו הוכחה שחלק מנשותינו לקחו חלק במפגש

arsar

New member
יהודה - שוב נופפת בשרביט הקסם - וההפסד

כולו שלי!!! תהיה חייב לסכם בכתב את השיחה של יואב שאני מבין שהיתה מצויינת.

yulevi

New member
אריה קבל לפחות תיעוד ראשוני

וסיכום אקווה שאחד החברים יעלה זאת בכתב,כידוע למארגן יש מטלות נוספות כדי שהארוע יהיה מוצלח

yulevi

New member
ממצלמתו של איציק

תמונות נוספות תועלינה לאלבום הפורום

yulevi

New member
הג'יג של בני לגלגלי שיניים

ליצירת גלגלי שיניים מעץ ויתר התמונות הועלו לאלבום תודה לאיציק על התעוד

osutton

New member
תודה בשמי ובשם אישתי

היה מעניין ומרתק , תודה ליהודה על האירגון והמרץ , כל הכבוד העלאת אותנו מדרגה לרמה הבין לאומית ! יואב רואים אהבה אמיתית לנגרות רהיטים וזה מתבטא בכל פרט קטן ביצירותך, השכלתי ממך היום ! תודה מכל הלב בשם אשתי ואני עופר

yoavliberman

New member
תודה יהודה,

יהודה, רציתי להודות לך על היוזמה הברוכה באירגן הפגישה היום. מאוד נהנתי לפגוש את כולם ולשתף את הפורום בנסיוני ובידע שרכשתי ממורי ורבותיי שמעבר לים. זה כיף גדול להפגש אם אנשים שאוהבים מעורבים וחשים נגרות ועץ. האירגון המופתי, המיקום המצויין, הכיבוד וכו', עשו את המפגש למהנה ומרתק במידה כזו שלא הרגשתי איך הזמן טס -- סימן שהיה ממש מוצלח. תודה, יואב

zvika f

New member
איש אשכולות

כל כך צעיר עם כל כך הרבה ידע ונסיון עשיר,עם כושר התבטאות נהדר וסבלנות להקשיב ולענות. היה מרתק מענין ומפרה. בסוף הפגישה נשאר לי טעם של עוד. תודה לך יואב. נחמד היה לגלות כי גם אתה "איש צפרדע" כמוני. תודה גם לך יהודה על היזמה והארגון של הפגישה.

hivroni

New member
היה מאלף!

ומעלף...
תודה לכולם על הבוקר הנפלא רונית וגיא

ramia56

New member
אכן הנאה צרופה

אמנם נאלצתי לצאת לקראת הסוף אך כל רגע היה מעניין והמון רעיונות חדשים צצו במוחי. יהודה - תודה, אכן הרגשה משפחתית טובה.

artagel

New member
תודה ליואב ליהודה ולמקום

יואב הרצאתך היממה והרשימה ביותר יצאתי ממנה עם הרגשה של עוד ויותר מכך של גירוי לשלב תחום נוסף בעתיד הקרוב. יהודה תודה שהבאת לידי כך.ולמקום אילנס קפה היה נהדר לשהות במקומכם.

יו..........איזה כייף היה לכם../images/Emo191.gif(קנאה...)

נראה, ונשמע שהיה לכם כייף ומשכיל..... אמהמה.... אי אפשר להיות בכל המקומות במקביל.........נחכה לפעם הבאה.
יו'דה, אני בכלל לא מופתעת מהארגון שלך, אתה אשף בזה....
ובייחס לחברי'ה.... גם על זה אני לא מופתעת . ברור שהמיטב נמצא כאן, בפורום...

yulevi

New member
חסרתם לנו -והחשוב ../images/Emo49.gif לילדה

הייתם חסרים ,מפגשים עוד יהיו,למרות שכל מפגש הוא ייחודי ומיוחד החשוב הוא שנעדרתם בגלל שמחת יום ההולדת לילדה

milch

New member
היה כיף גדול

לשאוף קצת אוירה בינלאומית תודה גדולה בשמינו - אלכס ומרים

היה נהדר

תודה ליואב להרצאה והמצגות המאלפות. תודה ליהודה על האירגון והיוזמה. נותן חשק של עוד

למעלה