לחנה וליאור על המפגש המהנה

../images/Emo51.gifלחנה וליאור על המפגש המהנה

היה נהדר! היה מזג-אויר נפלא, היו ח´ברה נהדרים, אוכל טעים (של מי פשטידת הקישואים? של מי?) והילדודס היו מתוקים משהו פחד-אש. לאכול אותם! תודה, שגיא ואמ´שלו

גם אנחנו נהננו מאוד!

ומה השאלה? ברור שפשטידת הקישואים היתה שלי! (שלי! שלי!) אני מצטערת על השחצנות. אני כל כך ממעטת לבשל ולכן אני מתגאה מאוד בכל דבר שיוצר לי מוצלח. אגב, זאת פשטידה שפעם מישהי עשתה במפגש פורום פוריות ונתנה את המתכון בפורום. מחכים בכליון עיניים למפגש הבא כדי לראות כמה גדלו כולם. חבל שלא עשינו תמונת מחזור של הילדים. נורא רציתי ושכחתי. אולי באמת במפגש הבא... חנה

יפורסם המתכון לאלתר../images/Emo70.gif

ובמפגש הבא, יהיו יותר ילדים, אז התמונה תהיה מלאה יותר

חן123

New member
מצטרפת לסיגל

היה נורא כיף ומרגש לראות את כל ילדי ה ivf והוריהם. הילדים מהממים, נמרוד לא מפסיק להגיד כמה הם חמודים וכמה זה עושה לו חשק (וגם לי כמובן). ושוב תודה למארחים האולטימטיבים חנה וליאור.(ולדשא שלהם) דרך אגב, הורדנו כמה תמונות שנמרוד צילם בוידאו למחשב, בעיקר יצאו תמונות של 2 התומרים, אז שירלי וליט, תכתבו אי מייל ונשלח לכם. חן

תודה לחנה וליאור. כרגיל היה נהדר.

הילדודס מדהימים. איזה כיף היה לראות את כולם משחקים בדשא.
מוחה בתוקף על כך שאנחנו היינו הנציגות היחידה של הורים לתאומים (אפונה ואפון, לאן נעלמתם??).

טילי2

New member
מיכל, למה הזלזול, אנחנו ההינו עם../images/Emo9.gif

תאומים בתנור.

עמית@

New member
טילי

בשרשור בתוך שרשור אני רוצה להביע התפעלות אילמת ואמונה בך בישועתך ובגורים שבבטן מקווה ושמחה ומופתעת ומאושרת וקטנו לי המילים עמית

אז מודים,היו שני זוגות תאומים במפגש

אז אולי באמת זו הדרך לצרוח ליד כולם ישששששששששששש תאומיםםםםםםםםםםםםם שיהיה מוצלח שיהיה בריא ושיהיה במזל בת משפחתנו היקרה ובעלה כל הכבוד על הנחישות, על האומץ, על העקשנות, על החוסן לא תמיד מתכוונים לזה אבל הפעם זה ממש מהלב של כולם מגיע לכם !!! ליאור

טילי, אם הבנתי נכון, אז אני בהלם!../images/Emo145.gif

ואם גם הבנתי נכון, אני "מה זה" מאושרת!!!!!!
מאחלת לכם המון בהצלחה....אן כפי שאומר צחי "מכוכבי השכונה" ה-מון בהצלחה...

תודה לכולם. לחנה וליאור על האירוח

והדשא. ולכל אלו שבאו ועשו את המפגש לכל כך נעים ומהנה. שלושתינו נהנינו מאוד מאוד! חבל שעוד אנשים לא הגיעו כי את חלקם אני כבר מכירה ופשוט מתגעגעת וחלקם עוד לא יצא לי להכיר באופן אישי ואני סקרנית ומתה להיפגש פנים את פנים. מקווה שהמפגש אצל מיכל של הדר עם בוא האביב יהיה מוצלח גם כן ורב משתתפים. ולחן ונמרוד החמודים, כתובת המייל שלי היא: [email protected] שירלי.

נורא מצטערים שלא יצא להגיע

צירוף נסיבות מבית היוצר של מרפי (בכי, רעב לא לפי השעות המתוכננות, פליטות שהצריכו החלפת בגדים) גרם לכך שרק בשעה 14:00 עמדנו ארוזים ליד הדלת. ואז החלטתי שאין טעם לנסיעה ופרקנו את הילדים ואת ארבעת התיקים (וגם זה לקח עד הערב...). בפעם הבאה נתחיל בהכנות לפנות בוקר.

אפונה - אני התחלתי את ההכנות

ערב קודם
מהכרות מוקדמת עם עצמי, ידעתי שאם זה לא יהיה כך, אני אגיע לחנה וליאור שבוע אחרי...

טילי2

New member
חנה וליאור, היה מושלם.../images/Emo68.gif../images/Emo98.gif

מזג האויר, האוירה הדגים באקוריום. חבל שבתוקף דוסיותינו נאלצנו לעזוב בטרם עת.

אני חייבת לתת ח"ח לליאור של חנה

רק אחרי שליאור התקשר אלי ביום חמישי בערב ועדכן אותי לגבי הפגישה (שלא הצלחתי להגיע אליה...חבל לי וחבל לי) והסביר לי את השתלשלות דרכו של הפורום, הבנתי "מי נגד מי". כמו שאמרתי לליאור בטלפון ואני אומרת לחנה עכשיו ולכולם- כל הכבוד
איזה כייף לראות את המעורבות הזו, שהיא לא בהכרח ברורה מאליו. לא כל הבעלים, אפילו לאחר טיפולים, כאלו מחוברים לקטע. הבעל האישי שלי, שאני מתה עליו לחלוטין, פשוט חי לו בספירה אחרת, ממשיך את החיים בקצב של קודם ואף יותר ורק מדי פעם כשהוא ניצב חזיתית מול הבטן הכדורגלית שלי- הוא מוצא את ההזדהות האבודה. האמת שאני זוכרת, גם בהריון הקודם, עם שחר (הריון טבעי לחלוטין) - נורא התאכזבתי שאני בעצם עוברת הכל די לבד ולא בצוות, בהתאם לרמת הציפיות שלי וזאת למרות שעשינו לנו קורס הכנה ללידה, שמצאנו כנורא משעשע ומקרב. מה שכן- בלידה עצמה הוא מאוד עזר לי וכשהיפהפיה הקטנה יצאה לאור- הוא הראשון שתפקד, שחיתל אותה, שעשה אמבטיות, שקם בלילה להחליף לה ולהביא אותה אלי למיטה נקיה ומוכנה להנקה. אב למופת. אז גם שעכשיו, למרות שקיוויתי שכבר זרמו הרבה מים, 10 שנים, התבגרנו, המון חיכינו, עברנו את סאגת הטיפולים והגענו עד הלום...חשבתי שהוא יהיה הרבה יותר מזוהה ומחובר ו...התאכזבתי קשות. ואני לא יכולה שלא "להתבעס" מהפעילויות השוטפות, שלא פוסקות והעיסוק בתחביבים שגוזלים הרבה זמן והעובדה שהיצור הנ"ל לא מצליח להגיע הביתה לפני 20:00 בשום יום. למרות הכל אני מתנחמת בעובדה שברגע האמת- הוא מתפקד כראוי. ולכן- אני חוזרת לזוג המקסים- חנה@ליאור ומכריזה בלא מעט קנאה... שאני גאה בכם!

נועם@בת

New member
מצטרפת לתודה ולהנאה

חיבקתי כל כך הרבה ילדים שבטוח שכמה גרגירי אבקת תינוקות נדבקו אלי. תגידו מה שתגידו, רק לראות את התוצאות מול העיניים משנכע אותי שזה עובד. סטטיסטיקה זה דבר מעניין (בעיקר למי שעברה ת´בחינה רק במועד ג´ או ד´) אבל להחזיק את ניב ולשמוע אותו צוחק (וגם קצת בוכה) זה הדבר האמיתי
ואת התמכון לפשטידת הקישואים גם אני רוצה. מקסימום אחליף את הקמח בקמח סויה. זה היה טעים משו משו. מחכה כבר למפגש הבא לראות את שיר
נועם

למעלה