../images/Emo51.gif לטל נטע עמית ורני
מדוגית אוקטופוס על האירגון המצויין של הספארי... ואחרי התודות קצת סיפורים. אז כמובן היה ספארי מצויין על אוניה מדהימה! "פנורמה-שארם". קצת חבל שרמת ההדרכה (המדריך המקומי) נופלת בהרבה מרמת הספינה, כי אז אולי לא הייתי יוצא עם תחושה של החמצה. הגענו ברביעי בלילה לשארם, מיד התאהבתי בספינה, אזור התארגנות ענק, בלי ספסלים באמצע, רק מדרגה אחת לאזור קפיצה, פשוט מושלם, רק בשביל האזור התארגנות כבר היה שווה
הצלילות עצמן היו נחמדות (ראיתי טובות הרבה יותר כבר בסיני) ומתחת למים כמעט ולא ראינו דברים מיוחדים (פרט לאוקטופוס מפוחד וקרוקודייל-פיש). גולת הכותרת של הספארי שלנו קרתה פעמיים. פעם אחת בדרך מהדיסלגרום ליולנדה, ופעם שניה בטירן. בפעם הראשונה התלוותה אלינו להקה ענקית (כ 30-40 ) של דולפינים ששחו עם הספינה שלנו. וכמובן מה קורה למצלמה באותו רגע? נכון, בהטענה. הפעם השניה הצטרפו אלינו 2 דולפינים ליד טיראן, לצערנו הספינה שלנו בדיוק תיכננה להפליג לכיוון שארם, שלא יצא לשחות איתם. וכמובן הפעם הצלחתי לצלם רק תמונה אחת לפני שהסוללה נגמרה לסיכום, היה אחלה ספארי, למרות שהייתי כבר בטובים הרבה יותר (אי אפשר ממש לא להנות בספארי, לא? ). ספינה מדהימה (ותודה רבה לאנשי הצוות שם, שעשו בשבילנו הכל, עד אפילו הרכבת הסנפירים על הרגליים לפני הצלילה). צלימתי כ 100 תמונות, ממבט ראשון, יש כמה טובות, כמה מדהימות וכמה אפילו יותר מדהימות (ותודה פה לאנשי הפורום על כל הטיפים שנתנו בנושא צילום). את התמונות התחלתי לערוך, וסיימתי את התמונות של היום הראשון. שיפורסמו מיד, את השאר אני אפרסם אחרי עריכה.
מדוגית אוקטופוס על האירגון המצויין של הספארי... ואחרי התודות קצת סיפורים. אז כמובן היה ספארי מצויין על אוניה מדהימה! "פנורמה-שארם". קצת חבל שרמת ההדרכה (המדריך המקומי) נופלת בהרבה מרמת הספינה, כי אז אולי לא הייתי יוצא עם תחושה של החמצה. הגענו ברביעי בלילה לשארם, מיד התאהבתי בספינה, אזור התארגנות ענק, בלי ספסלים באמצע, רק מדרגה אחת לאזור קפיצה, פשוט מושלם, רק בשביל האזור התארגנות כבר היה שווה