ליעוץ
אתר

../images/Emo51.gifליעוץ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאתר../images/Emo240.gif

סוף סוף אחרי הריון קשה ולידה קלה עלה לאויר האתר החדש שלנו.ettyjacobson.com תודות :לבן המוכשר שלי חגי על בנית האתר, לגרפיקאית מאני המקסימה שהצליחה בכישרון רב ובסבלנות לבצע ולעצב אתר לפי השגעונות שלי וזה היה כלל לא קל.ולרונית שנתנה הרבה עצות נהדרות. הערות הארות ותגובות יתקבלו בשמחה יום נפלא ועסקים פורחים

וואו...אכן שידרוג נאה

בתחילה הגעתי לאתר הישן- שנראה יפה ומבחינת תכנים נראה אותו הדבר אבל אז נכנסתי לחדש.... הרבה יותר מאורגן, מסודר, מזמין. אהבתי שהדוגמניות הן נשים אמיתיות, אהבתי את המראה עם התמונות המתחלפות. אהבתי!!! בהצלחה

../images/Emo51.gifשאהבת היה לי קשה מאוד לעצב אתר

ב קונספט שאותו אני רוצה להעביר .היה קשה גם להפרד מהאתר הישן שגם אותו עיצבתי והלקוחות אהבו . למזלי גם הפעם מצאתי מעצבת אתרים עם הרבה סבלנות וכישרון שהסכימה לקבל את הגרפיקה שהבאתי (הפרחים,שהיו באתר הקודם, הבובה עם סרט המידהשמסמלת הכי מה שאני עושה , שהחליפה את המדונה באתר הקודם והמסגרת לתמונה שאותן הורדתי מהאינטרנט ורכשתי בתשלום . ) ישבתי לידה בשעת עבודתה וחילקתי בקשות והאתר יצא כרצוני . אני אימת ושנאת כל הגרפיקאיות אבל שתינו נהננו מהמצב.

ענתי 10

New member
מסתבר שאת שכנה שלי ../images/Emo13.gif

יופי של אתר!!
והבגדים מדהימים!!

../images/Emo142.gifפיה| ביקרתי. השארתי חותמי.......בהצלחה

מזמינה אותן לעיין ברשומה חדשה בבלוג שלי שבת נפלאה.

תתחדשי אתי ../images/Emo45.gif האתר מקסים

אהבתי מאוד את העיצוב, את הצבעים ואת הטקסט האישי שתי נקודות שראיתי מהשיטוט באתר טקסטים - יש מקומות שהטקסטים לא תקינים, חסר רווח בין שתי מילים או יותר מדי רווח, וגם כמה טעויות כתיב, ממליצה לך לעבור ולקרוא הכל הכל הכל ולתקן תמונות - העסק שלך מיוצג בעיקר על ידי תמונות, אני מבינה את הרצון שלך להציג כמה שיותר תמונות אבל לדעתי תמונות לא ברורות, קטנות או מטושטשות לא כדאי להציג. אם בכל זאת את רוצה להכניס אותן כדאי להתחיל כל גלריה בתמונות מוצלחות יותר (ראיתי שם תמונה של שמלה סגולה מהממת!) ובסוף להכניס את התמונות הפחות מוצלחות ממליצה לך לעשות כמה נסיונות אצלך בסטודיו ולמצוא את המקום המוצלח ביותר לתמונות - אולי אפילו ליצור פינה כזו עם תאורה חזקה וקיר לבן או טפט שיתאים לאתר, ממש לחשוב על תמונות בשביל האתר אפשר לדעתי להעלות גם תמונות של שמלות שיש לך בסטודיו ולא רק תמונות של לקוחות, שוב אולי למצוא כמה חברות שיהיו מוכנות לדגמן לך בשביל האתר, אולי אפילו כאן מהפורום ועוד אחת קטנה שעכשיו ראיתי שחזרתי לאתר - בגלרית תמונות הקישור לאלבום של בגדי נערות לא מוביל לאלבום מקווה שעזרתי המון בהצלחה האתר מקסים

שמחה שעזרתי מעט :)

והתוצאה אכן מוצלחת..אהבתי במיוחד את הגלרייה הייחודית וכן השימוש בצילומי דוגמניות- הלקוחות שלך:) שיהיה בהצלחה רבה..

למעלה