לכולם אתם מקסימים!

../images/Emo51.gifלכולם אתם מקסימים!

שלום לכולם, כאן טלי אישתו של יוסי, אני רוצה לומר תודה לכולכם על כל הפירגון והברכות שכתבתם עבורי, זה מחמיא לי מאוד שזכרתם אותי, תמשיכו להציף אותנו באהבתכם האין סופית... אנחנו עוקבים ומעריכים אתכם בגדול!

orianush

New member
היי טלי../images/Emo24.gif

אל תדאגי לא נשכח אותך ובטח ובטח שלא את יוסי.. אני מתה לשמוע כבר את הדיסק החדש.. אז ביי בינתיים ותיכנסו קצת יותר לפורום..

moranush86

New member
טוב, שזה לא יאומן...

עד כמה את חמודה! ברווור שנמשיך להציף אותכם באהבתנו... כי אנחנו אוהבים אותכם!!! ושוב - מזל טוב

מלודי22

New member
תודה רבה!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וכמובן שיהיה במזל טוב! איזה כיף זה זוג ששר!

../images/Emo27.gifהיי אנשים../images/Emo70.gif

היי ממצב?! זו אני נאוה,אולי אתם זוכרים ואולי לא, בכל מקרה אני הייתי פה בתחילתו של הפורום..:] מתי שהפורום קם ותפס תאוצה
אני הייתי שם,ואני גאה בזה
אז קודם כל אני רוצה לפנות לאיראל
המסר ששלחת לי, קראתי אותו רק עכשיו,כי משום מה לא הצלחתי להכנס לתפוז מסרים :[ ורק עכשיו קראתי את זה,אני יודעת שעבר פוווול טיים אבל העיקר שאני פה נכון
חח עכשיו אני רוצה לפנות ל..טלי!!! כן האישה של האיש
חגגה יומולדת נכון
אז שיהיה המון
!!! ועכשיו לקליפ המדהים של יוס'קה (כמו שאתם קוראים לו
), הקליפ פשוט מדהים!!! היכולות הקוליות שלו ממש טובות!! כש"פס יום אחד" משולב בקליפ משל יוסי הוא נשמע ממש אחרת..
לא יודעת למה,אבל בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ ממש התרגשתי!! יש שם משו שאין בכל קליפ... ולעניין חשוב לא פחות, הדיסק של יוס'קה!!!!
אני צריכה ללכת לבדוק בח(ד)רה,אם הדיסק הגיע לחנויות, אבל רוב הסיכויים שהוא לא הגיע
... אז זהו!!! זה מה שרציתי להגיד לכם... אהה ועוד משו,אתם תצטרכו לסבול אותי קצת יותר עכשיו
אוהבת מלאאאא
נאוו'ש

orianush

New member
היי נאווה../images/Emo13.gif

אני אישית לא ממש זוכרת אותך אבל אני אשמח להכיר.. ואני גם חושבת שהקליפ של יוסי מ=ה=מ=ם
וגם אני מקווה מאוד שהדיסק יהיה בחדרה כי כנראה שאני אקנה אותו משם...

נאווה!

טוב שחזרת! אני זוכר אותך עוד מהקומונה! אז יאללה תצטרפי אלינו לפורום של יוסי...

חח איזה מותקק../images/Emo9.gif

ברור שאני אבוא להציק
כי "אתה כבר לא לבד, יש לי פס ליום אחד..."

למעלה