ועל העיצות........ אז כן סוף סוף הכנתי ארוחה ערב רשמית לשנינו אורז אדום שניצלים בציפוי שום וסלט ירוק גדול היה טעים אפילו ישי אהב (והוא קניבל לא קטן) אז שוב תודה.........
אני עושה את זה בתנור - מבשלת הרבה זמן עד שמשחים: תפוחי אדמה פרוסים, עם שמנת, שום, אגוז מוסקט, קצת אבקת מרק עוף וחמאה... לא ממש בריא אבל טעים ב-טי-רוף! וקל להכנה... התנור עובד... לא אני....
ותרי על המרק עוף, במקומו תבלי במלח ופלפל לבן, ותני למוסקט להיות הטעם הדומיננטי. נסי את זה פעם אחת ותראי שיהיה לתפו"א טעם הרבה יותר עדיןואחיד. אני גם מוסיפה טבעות בצל ופטריות טריות (או תירס).