לכל המברכים

yellow cheese

New member
../images/Emo51.gif לכל המברכים../images/Emo70.gif

כיף שנכנסתם לפה. כולי התרגשות (באמת
) הבה ונתחיל בשירשור הכרויות. שם: כיתה: מקום מגורים: ממתי אני צופה בסדרה: מי הדמות האהובה עליי ולמה: השחקן הכי מוצלח בעיניי: השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: יאללה, תתחילו
אני אצטרף.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif

שם:הדר כיתה:עולה ל ט' מקום מגורים:ת"א ממתי אני צופה בסדרה:מההתחלה מי מהדמויות האהובה עלי ולמה:אני אוהבת את עלמה(זאת עם האווזים)היא חמודה כזאת. השחקן הכי מוצלח בעיניי:אלביס(חח)הוא משחק טוב ומצחיק השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי:אממ עוד אממ לא יודעת אבל אני שונאת את עומר!!הוא שחצן!!!וגם בלי שום קשר לסדרה אני שונאת אותה כשחקן,מפורסם או כל בנאדם אחר הוא מעצבן וזהו!! :)

yellow cheese

New member
סתם לידע כללי..

ליאון רוזנברג הוא בנאדם. בנאדם מקסים. נטול פוזה פנים מול פנים, ישיר, נחמד :) אחרי פגישה איתו ושיחות אינסופיות איתו, אני יכולה להגיד את זה מכל ה
. ("פינת הליטוף זה שם"
והמבין יבין)

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאוי אוי אוי אוי אוי

אני סתומה לא התכווינת עומר התכוונתי נעם לא משנה

yellow cheese

New member
NOW ME

שם: שירלי W בוש
כיתה: י"ב בעוד כמה ימים.. מקום מגורים: באר שבע. ממתי אני צופה בסדרה: מהתחלה :) מי הדמות האהובה עליי ולמה: אלביס בן דוד
כי הוא מצחיק. השחקן הכי מוצלח בעיניי: כנ"ל.. השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: עלמה והברווזים (אווזים
)

חן גור

New member
אני

שם : חן כיתה : כבר לא מגורים : חולון ממתי אני צופה : מההתחלה דמות אהובה : נצח כמובן שחקן מוצלח : ליאורה ריבלין היא פשוט גדולה שחקן פחות מוצלח : שייקה לוי אדון הגשש החיוור שתמיד ישאר הגשש והוא כ"כ לא מצחיק

lolipop16

New member
אניי!../images/Emo8.gif

אמממ אז ככה... שם:אוראל כיתה:סייימתיייייייייי מקום מגורים:אשדוד מימתי אני צופה:מהתחלה השחקן הכי אהוב:אמממ לא יודעת אני מתה על נטלי היא כזאת מצחיקה בטיפשות שלה
פונצ' חחחח השחקן הכי מוצלח בעניי:עומר לא יודעת למה ....
השחקן הכי פחות מוצלח:נועםמעצבן אותי....
זהו...!!

gabriela r

New member
אני!!!!!!!!!!!!!!

שם: גבריאלה כיתה:י מקום מגורים: באר שבע שכונה ממתי אני צופה בסדרה: מההתחלה אבל הפסדתי כמה פרקים מי הדמות האהובה עליי ולמה: חייב להגיד? השחקן הכי מוצלח בעיניי: ליאון השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: עומר ברנע, וכול שאר השחקנים חוץ מליאון, אסתי, ועוד כמה

muma

New member
היייייייי:))

שם:דנה כיתה:י מקום מגורים:צפון ממתי אני צופה בסידרה:מההתחלה.. מי הדמות האהובה עליי:אלביסס מי השחקן הכי מוצלח בעיניי:שייקה לוי..(אני תמיד מתבלבלת וכותבת אופיר..) השחקן הפחות מוצלח:יש כמה..

דיןדין16

New member
הייי רק הרגע ראיתי שיש לסדרה פורום

אז....גם אני אענה על השאלות
שם: דינה כיתה: עולה לי"א (איזו התרגשות!!) מקום מגורים: חולוניה, איה איה ממתי אני צופה בסדרה: מההתחלהההה אבל הפסדתי 3 פרקים כשהייתי בארה"ב הדמות האהובה עליי: אסתי! כי... לא יודעת, היא שנונה כזאת השחקן הכי מוצלח בעיניי: מתלבטת בין שייקה לחנה אזולאי הספרי השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: ראסמי... קשה לי לענות על השאלה הזאת ודייי איזה באסה שלא היה היום פרק...

Lu KiTi

New member
אניי!

שם: גל כיתה: עולה לו' מקום מגורים: ישוב נידח בשרון ממתי אני צופה בסדרה: מהפרק הראשון! מי הדמות האהובה עליי ולמה: עלמה/אלמה (או איך שכותבים את זה) כי היא חמודה השחקן הכי מוצלח בעיניי: דינה (ליאורה ריבלין) השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: ניצה שאול (איקה)

מזל טוב ושלום! ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

ניר י., עולה לכיתה ג'
(ט'. ככה זה בליד"ה), ירושלים, ממתי אני צופה? פרק 1, אני אבוא לבקר מדיי פעם בפורום
. ותתחדשו!
ניר

היי אנשים גם אני חדש פה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שם:בר כיתה:ט מקום מגורים:ב"ש ממתי אני צופה בסדרה
:מהפרק הראשון מי הדמות האהובה
:אסתי..כי היא מאמי כזאת
השחקן הכי מוצלח:אישתו של מר רוזנטל |(שחכתי איך קוראים לה
) השחקן הכי פחות מוצלח:איקה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אני !!!

שם: נאזי עולה לכיתה: ט' מקום מגורים: אשדוד ממתי אני צופה בסדרה: מהפרק בראשון
מי הדמות האהובה עליי ולמה: אלביס כי הוא מצחיק ונחמד =) השחקן הכי מוצלח בעיניי: אמממ... ריקי בלוך (אסתי
) השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: זאתי שמשחקת את נטלי... היא מעצבנת אותי

LeAnNe

New member
../images/Emo49.gifעל הפורום

שם: ליאן
כיתה: ט3
מקום מגורים: קיבוץ שומם, אל תשאלו שמות אני לא נותנת.
ממתי אני צופה בסדרה: מהפרק הראשון.
מי הדמות האהובה עליי ולמה: איקה, כי היא לא מכוערת ואין לה אופי מגעיל.
השחקן הכי מוצלח בעיניי: נראה לי מי שמשחק את נצח..
השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: בעע אני לא יודעת שמות של שחקנים.. אין אצלי בראש שחקן ממש לא מוצלח.

אוקי אני חדשה כאן אז נכיר ככה:

קודם כל
על הפורום דבר שני תשובות:
שם: אוראל (אני בת)!
כיתה: עולה ל-י'
מקום מגורים:מעלה אדומים
צופה בסידרה: מההתחלה פיספסתי פרק או שתיים
דמות אהובה:עלמה היא חמודה כזאת..
השחקן הכי פחות מוצלח:נטלי היא מעצצבבננתתת זהו

Shir Shoogi

New member
שאלום../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

מזל"ט על הפורום החדש (והשולט בפוטנציה.) שם: שיר
כיתה: ח', בעוד ימים ספורים (לאאא..!!) מקום מגורים: אי שם בישראל
ממתי אני צופה בסדרה: מההתחלה.
מי הדמות האהובה עליי ולמה: נצח. כי הוא די הדמות היחידה שלא עשתה משהו דפוק בסדרה הזו. השחקן הכי מוצלח בעיניי: שייקה לוי. (אלוויס)
השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: עומר ברנע
ולאורה ריבלין. היא תקועה כזו. Nice to meet you

אנהלה

New member
קושקוש... גמני מצטרפת למברכים!!! אחותי חולה עלייך מזל טוב! שם: אנה כיתה:ט מקום מגורים: לא משנה... ממתי אני צופה בסדרה: מהפרק הראשון מי הדמות האהובה עליי ולמה: אם... הדמות שמגלם ליאון רוזנברג ברחו לי השמות היום... הדמות טובת לב וזה יפה... השחקן הכי מוצלח בעיניי: זאת שמשחקת את נטלי ברח לי השם היא קורעת אותי מצחוק... השחקן הכי פחות מוצלח בעיניי: כולם מעולים!

למעלה