לערן על משחק נהדר

orelmen

New member
לעירן

לא יודע לאיפה זה קשור אבל נרשמתי רק כדי להגיד לך תודה על המשחק קראתי פה קצת ויש כאן הרבה אנשים כפוי טובה אז הרסו לכם את המדינה על ידי התנקשות קורא מה לעשות זה המשחק תפתחו חדש וכן חלק מהדברים עלוים כסף אבל זה כדי לפתח את המשחק יותר וכל יום חמישי עידכון זה בכלל כיף יש כמשחקים שבכלל לא מתעדכנים ויש הגבלה ל100 תורות אז כל יום חמישי זה מעמץ ענק כולם פה צריכים להודות לך ותפסיקו להתלונן יש כאן הרבה אתם פורשים מהמשחק אז לא צריך לעשות מזה סיפור ולכתוב את זה פה רק כדי שאולי עירן יחזיר אותכם אם אנשים אחרים יעשו בלאגן תפנו אליו בפרטי פעם שלא היה אפשר להרוס מדינה לבד אז תקפו אותי מלא ולא נשאר לי כלום אז רציתי להרוס אותה עירן עזר מעוד הוא הרס לי אותה ואני פתחתי חדשה פעם לא הייתה את הפשרות הזאת אז תודה עירן

United Israel

New member
../images/Emo104.gifלערן

המשחק השתפר מאד,השרת חזק ויציב(טפו טפו),אין בריתות של חזקים וכל הזמן יש שיפורים מאד יצרתיים. חזק ואמץ ,ערן בנית פה את המשחק רשת הטוב ביותר כיום וזו זכות גדולה עבורי לשחק בו. מיותר לציין שהמשחק ממכר(ובטוח שעוד כמה חושבים כמוני). בעניין התשלומים שאתה גובה עבור שידרוגים שונים - אתה צודק בהחלט והסכומים המגוחכים שאתה דורש בהחלט מראים כי אתה חושב לטווח ארוך ורק מעוניין לשפר את המשחק. הרעיון לשחק נגד אנשים ממדינות אחרות יכול להיות מאד מעניין וניתן אפילו לעשות תחרויות בין מדינות שונות(ואנו נדאג שתמיד ישראל תנצח...) ולכל הקמצנים שממשיכים להתלונן על כך שאתה גובה תשלום עבור אופציות מסויימות - הם לא יגיעו רחוק בחיים שלהם ואני מאחל להם המון הצלחה -הם יצטרכו זאת יותר ממני וממך... סוף שבוע טוב לכולם.

ERANJAINT

New member
ערן באמת תודה

לכל אלה שמתבכיינים תתחילו להירגע זה משחק מצוין מאד ערן תודה

2bis

New member
אתה רק חושב

שאין בריתות של חזקים אבל סטורנגסט ממשיכה לגדול...כל אלה שהם בסטרונגסט הקימו תת בריתות ואז מצטרפים כל הזמן חדשים

gj80

New member
צודק

אין גבול לחוצפה של חלק מהאנשים פה. הם מקבלים משחק בחינם מבנאדם שהשקיע המון מהזמן והכסף שלו(וממשיך להשקיע). אף אחד לא חייב אותם לשלם בכסף אמיתי על שום דבר ויש לערן כל זכות לקבל את ההשקעה שלו בחזרה ועוד הרבה יותר אבל הוא לא עושה את זה אלא מחזיר את הכסף למשחק עם השרת החדש, ולא רק שהם לא משלמים הם אפילו מתלוננים שיש את האפשרות הזאת. אני רוצה לראות מישהו מאלה שהתלוננו משקיע המון זמן וכסף לפיתוח משחק ולא מחייב אנשים לשלם עליו. אז תודה רבה ערן

מצטרף ../images/Emo13.gif

באמת צריך להודות לערן ולא כל היום לשגע אותו שזה לא טוב וזה לא טוב ולהתלונן מי שלא רוצה שלא ישחק בשך הכול המשחק זה משחק אחלה ורואים את זה גם לפי האנשים שנרשמים אז באמת ערן תודה רבה על כל ההשקעה שאתה משקיע במשחק הזה

../images/Emo51.gif לערן על משחק נהדר

בהחלט חשוב לתת פידבקים חיוביים גם ולא רק שליליים. כל הכבוד לערן שהביא לנו משחק שלא משאיר לנו זמן לחשוב על דברים אחרים

eedocsil

New member
כול הכבוד לערן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באמת סתכלו על זה כך כל נעיה שיש הוא ישר מתקן צרכים לתת לא קצת קרדיט על זה אז כל הכבוד לך

TornadoM

New member
כל הכבוד.

באמת אתה צודק, מגיע לו הרבה מאוד כל הכבוד!!

dannyshadow

New member
../images/Emo51.gifגדולה!

והאמת אני לא רואה פה בעיה עם תורות. יש לי יותר מידי אפילו
ואני נכנס איזה 3-4 פעמים ביום. אין בעיה עם התורים ותשאיר את זה ככה. תורים כול 10 דקות זה רק לאלו שכול היום מחכים לתורים ואני בטוח שרובנו לא כאלו.. תודה ערן!

losangeles75

New member
אין ספק - אתה גדול.

כל הכבוד לך על הפיתוח. משחק גאוני לדעתי. אני אתרום שוב כסף דרך PAYPAL כשאוכל. שוב תודה, LOSANGELES75

barkany

New member
נצל"ש

אחלה עבודה ערן, סוף סוף שינית את המשפט הזה באום: " התקבלה החלטה באומות המאוחדות שקשורה למדינה שלך!" זה כבר נשמע הרבה יותר טוב. תודה רבה!

למעלה