לשניכם + אין צירופי מקרים

ספציאל

New member
ראיון עם אלוהים

ראיון עם אלוהים חלמתי שזכיתי לראיין את אלוהים… "גש הלום" אמר האל, "רצית לראיין אותי"? "אם יש לך זמן" אמרתי, אלוהים חייך ואמר: "הזמן שלי הוא נצחי ומספיק לעשות כל דבר, שאל בני" "מה הכי מפתיע אותך בקשר למין האנושי"? שאלתי. ענה האלוהים: "שהם משתעממים מלהיות ילדים, ממהרים להתבגר, ואז משתוקקים לשוב ולהיות ילדים". "שהם מאבדים את בריאותם כדי לצבור כסף ואז מבזבזים את כספם כדי לשקם את בריאותם". "שהם חושבים בחרדה על העתיד ושוכחים את ההווה, כך שאינם חיים לא בהווה ולא בעתיד". "שהם חיים כאילו לא ימותו ומתים כאילו שמעולם לא חיו". ואז שאלתי: "כהורה, אילו שיעורים היית רוצה שילדיך בני הדור ילמדו"? אלוהים ענה בחיוך: www.sodot.co.il "ללמוד שהם אינם יכולים לגרום לאף אחד לאהוב אותם, אך ביכולתם ללמוד להיות מאוהבים". "ללמוד שהערך הרב ביותר אינו טמון במה שיש להם בחיים, אלא במי שיש להם בחיים". "ללמוד שלא רצוי להשוות עצמם לאחרים, אלא להיות נאמנים לעצמם". "ללמוד שאדם עשיר אינו זה שיש לו הרבה, אלא זה שזקוק להכי מעט". "ללמוד שזה לוקח כמה שניות לפצוע אדם אהוב פצעים עמוקים, והרבה שנים לרפאם". "לדעת שיש אנשים שאוהבים אותם מאוד, אך אינם מסוגלים להביע או להראות את רגשותיהם". "ללמוד שכסף יכול לקנות הכל, מלבד אושר". "ללמוד ששני אנשים יכולים להביט באותו הדבר, ולראות דברים שונים באופן מוחלט". "ללמוד שחבר אמיתי הוא אחד שיודע הכל עליהם ואוהב אותם בכל זאת". "ללמד להבין שלא תמיד זה מספיק שאחרים יסלחו להם, עליהם לסלוח לעצמם". ואז אמר לי אלוהים: אני נתתי לך את הכלים, אתה בוחר איך להשתמש בהם ואיך לחיות את חייך. זכור! אנשים אולי ישכחו את מה שאמרת, ואולי ישכחו מה שעשית, אבל אנשים לא ישכחו מה גרמת להם להרגיש!… www.sodot.co.il

ש ר ו ן ס

New member
משהו שראיתי בנענע... גדול

ראיון עם אלוהים חלמתי שזכיתי לראיין את אלוהים… "גש הלום" אמר האל, "רצית לראיין אותי"? "אם יש לך זמן" אמרתי, אלוהים חייך ואמר: "הזמן שלי הוא נצחי ומספיק לעשות כל דבר, שאל בני" "מה הכי מפתיע אותך בקשר למין האנושי"? שאלתי. ענה האלוהים: "שהם משתעממים מלהיות ילדים, ממהרים להתבגר, ואז משתוקקים לשוב ולהיות ילדים". "שהם מאבדים את בריאותם כדי לצבור כסף ואז מבזבזים את כספם כדי לשקם את בריאותם". "שהם חושבים בחרדה על העתיד ושוכחים את ההווה, כך שאינם חיים לא בהווה ולא בעתיד". "שהם חיים כאילו לא ימותו ומתים כאילו שמעולם לא חיו". ואז שאלתי: "כהורה, אילו שיעורים היית רוצה שילדיך בני הדור ילמדו"? אלוהים ענה בחיוך: www.sodot.co.il "ללמוד שהם אינם יכולים לגרום לאף אחד לאהוב אותם, אך ביכולתם ללמוד להיות מאוהבים". "ללמוד שהערך הרב ביותר אינו טמון במה שיש להם בחיים, אלא במי שיש להם בחיים". "ללמוד שלא רצוי להשוות עצמם לאחרים, אלא להיות נאמנים לעצמם". "ללמוד שאדם עשיר אינו זה שיש לו הרבה, אלא זה שזקוק להכי מעט". "ללמוד שזה לוקח כמה שניות לפצוע אדם אהוב פצעים עמוקים, והרבה שנים לרפאם". "לדעת שיש אנשים שאוהבים אותם מאוד, אך אינם מסוגלים להביע או להראות את רגשותיהם". "ללמוד שכסף יכול לקנות הכל, מלבד אושר". "ללמוד ששני אנשים יכולים להביט באותו הדבר, ולראות דברים שונים באופן מוחלט". "ללמוד שחבר אמיתי הוא אחד שיודע הכל עליהם ואוהב אותם בכל זאת". "ללמד להבין שלא תמיד זה מספיק שאחרים יסלחו להם, עליהם לסלוח לעצמם". ואז אמר לי אלוהים: אני נתתי לך את הכלים, אתה בוחר איך להשתמש בהם ואיך לחיות את חייך. זכור! אנשים אולי ישכחו את מה שאמרת, ואולי ישכחו מה שעשית, אבל אנשים לא ישכחו מה גרמת להם להרגיש!…

גריני

New member
../images/Emo51.gif לשניכם + אין צירופי מקרים

שרון וספציאל - תודה חמה על התזכורת. ומכיוון שאותו ראיון מוזכר כבר פעם שלישית - בדף הנוכחי (!), יש כאן כנראה יותר מרמז, אז שימו נא לב - "מישהו" פשוט צועק "משהו" כמעט מאלץ אותנו לקרוא שוב ואולי הפעם נצליח להפנים משהו שלא הצלחנו עד היום. וכמובן שבראשי מתנגן כרגע: "מישהו, מישהו דואג דואג לי שם למעלה"....

eYaL

New member
תודה על המתנה הזו...!

התווסף לרקע של המחשב..

קרנוש21

New member
ולי כואבת האוזן השמאלית

למה????????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מה אני אמורה לשמוע? או שזה וירוס?

קרנוש21

New member
את האמת חשבתי שאני אמורה להקשיב למי

למישהו או למשו ולוא דווקא לא לשמוע

קרנוש21

New member
כתבו לי בפורום רפואה משלימה גם

בסוף יוצא שאנחנו נפגשות בכל הפורומים , לגבי צד שמאל , אוזניים אני לא יודעת בת כמה את, אבל צד שמאל מתקשר לצד הנשי, אם את חיה בבית ושומעת מאימך בתקופה האחרונה דברים לא לרוחך או חברה מספרת לך דברים שאת לא רוצה לשמוע..... צד שמאל - נקבה (אמא/אחות/חברה או חא ממש חברה...), אוזן - שמיעה, והתקופה בה החלו הכאבים - תעזור לך לקשר את הבעיה לאדם המתאים. אשמח לייעץ יותר אם תרצי ןתאמת איני יודעת כי יש 2 דברים עיקריים אצלי בחיים ואחד אני אמורה להקשיב והשני לא!

גריני

New member
אוזן

מבחינה מטאפיסית מתקשרת עם איזון. כאב באוזן אומר אם כך שמשהו בך אינו מאוזן. יכול להיות באמת הצד הנשי, כמו שאמרו לך, יכול להיות גם משהו נוסף: צד שמאל שלנו הוא בדר"כ הצד המקבל (צד ימין הוא הצד הנותן) - אם נחבר את שני הדברים: חוסר איזון עם הצד המקבל קיבלנו - שוב את הנושא שכולנו כ"כ מתקשים בו: לדעת לקבל. אני מציעה שתחשבי מה מדבר אליך, מהם הדברים אותם כדאי לך לשפר בחייך, כדי להרגיש טוב יותר. לא הבנתי את המשפט האחרון שלך: יש 2 דברים עיקריים אצלי בחיים ואחד אני אמורה להקשיב והשני לא! שבת נפלאה, ממני

קרנוש21

New member
אני יסביר את 2 הדברים העיקריים

צריכה להקשיב = אהבה כלשהיא שאני והבחור לא נועדנו להיות קיבלתי מספיק סימנים חוזרים ונישנים על כך למרות כל האהבה שלי אליו ואני אמורה להקשיב לקול הפנימי שלי שאומר שפשוט לא נועדנו להיות וגם לסימנים שאני מקבלת מהעולם לא אמורה לשמוע= מה הולך אצל אנשים אחרים ללא הסכמתם בזמן האחרון אני מרגישה יותר מידי אצל אחרים וגולשת לפרטיותם כביכול לקבל= חום ואהבה מאמא שלי אני לא רגילה וזה גם נראה לי צבוע קצת

גריני

New member
קרנוש

לגבי הבחור - האמת? אני לא כ"כ יודעת מה להגיד... את יודעת בעצמך... הבעיה היא שקשה לך לבצע את מה שאומר לך הקול הפנימי. אני יכולה רק להזדהות איתך, להגיד שאני מבינה בדיוק מה את עוברת. זה לא קל - אבל זה חלק מהחיים וחלק חשוב מאוד בתהליך שנקרא "התבגרות"! לפעמים, מציאת תחומי עניין חדשים, או חדשים/ישנים עוזרת להתגבר על הפרק הקשה הזה. ובסופו של דבר - כך או אחרת - מתגברים, ואני מאחלת לך שיהיה לך קל (עד כמה שניתן). לגבי האנשים האחרים - שוב, אני לא כ"כ מבינה מה זאת אומרת שאת גולשת לפרטיותם? אם את ברגישותך קולטת דברים מהם - אז זה מה שאת קולטת וזוהי מתנה (!). כל עוד אינך רצה ומספרת בחוצות העיר מה שהרגשת - איפוא הבעיה? הלוא אינך עומדת ו"מציצה" לתוך חייהם... או מאזינה בסתר לשיחות, נכון? את רגישה - את מבינה - את קולטת. קבלי זאת כמתנה, כיכולת מסויימת שאין להרבה אנשים ולמדי ליהנות ממנה. אוי.... אני נאנחת על הנושא השלישי - קבלת חום מאמא... למה צבוע? כי בעבר זה לא היה ועכשיו "פתאום" כן? אולי.... אולי היו לכן קשיים בעבר והיה קשה לה להביע רגשות חמים כשהיה כעס - ועכשיו זה חלף אצלה? (את יודעת, גיל התבגרות זה משהו שהוא די קשה במערכות יחסים שבין הורים לילדים...) ואולי.... סיבות אחרות לזה שהיא "פתאום" מעניקה לך חום?.... ואולי... מה שקשה לך - זה העובדה שאת לא מרגישה כלפיה מה שהיא מרגישה כלפיך? וזה נורמלי.... הלוא לא תמיד הרגשות הם הדדיים (אפילו בין אמא לבת) הרבה שאלות ותהיות... מה שעושה את החיים קשים - אבל גם מעניינים, לא? (תארי לעצמך מה היינו עושים בלעדי כל הלבטים האלה.... היינו מתים משעמום
) שבוע נפלא לך וכולם

קרנוש21

New member
לגבי אנשים

נגיד ואני אומרת לך גריני אני מרגישה שאת כועסת על מישהו היום ואין לך ממש צורך בלכעוס את אולי לא תראי את זה כחדירה לפרטיות אבל יש אנשים שכן יראו את זה ככה אז אני צריכה להתמתן קצת ולגבי אמא שלי--- זה התפתחות מה לעשות

גריני

New member
נו....

אז אנשים חושבים שזה חדירה לפרטיות.... אנשים חושבים עוד הרבה דברים... ואין לזה סוף! אי אפשר לעשות חשבון לכולם כל הזמן! אני חושבת שאני צריכה להיות שלמה עם עצמי במה שאני עושה - להיות מאוד כנה עם עצמי ולבחון אם אני נוהגת ביושר, מתוך רצון טוב כלפי הסביבה... ברגע שאני מרגישה טוב עם עצמי - זה צריך להספיק! אנשים שונים, דיעות שונות - אני לא יכולה תמיד לספק את רצון כולם! להחזיק את כל העולם על הכתפיים והמצפון שלך - זה כבד, קרנוש.

למעלה