ל
יטה

../images/Emo51.gif ל../images/Emo60.gifיטה ../images/Emo25.gif

בעבור עוגת היומולדת שהיא אפתה לשגיא והביאה למפגש של מיכל. חגיתה-אבא של שגיא חיסל
את כל העוגה (זהו, היום בבוקר
כבר לא נשאר פירור, והוא הסכים לתת גם לפאלקור ופיץ
לטעום, אחרי שהם נעצו בו עיניי-מסכנים
) ושאל איזה 50 פעם "מי הכין אותה? מי?..." העוגה של שגיא פתחה את שבוע חגיגות יומהולדת
שנה לשגיא. אתמול הלכנו עם אמא שלי ל"שילב" בר"ג (השילוב המנצח של חניה קרובה, מיזוג מצויין, שטח נרחב ופינת משחקים-לקח בגדול) והיא קנתה לו (זה ממנה ומאבא שלי) 2 משחקים, ספר וחליפת שינה (אני בחרתי, אלא מה. הנכד היה עסוק בבדיקת החנות
). שגיא גילה את פינת הספרים שם, נעמד מולה, הוציא מס´ ספרים, התיישב על הריצפה והתחיל לדפדף בהם. הצטערתי שלא היתה לי מצלמה לצלם את זה
. מחזה מאוד מרגש. אז היום אני ממשיכה בהכנות למסיבת יומההולדת המשפחתית שתהיה ביום שבת, ואני אספר לכם בשבוע הבא איך היה. ושוב-
לחגית על המחשבה וההשקעה הטעימה.

בבקשה יקירתי../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

שמחתי לשמח אתכם... שיהיו רק דברים טובים
לנסיך
אוהבים אתכם.

סיגל, מותר לשאול מה את מתכננת?

הילדים שלי יחגגו שנה בעוד קצת יותר מחודשיים ואני רוצה להפציץ במסיבת יום ההולדת שלהם. יש הרבה מה לחגוג.

אז זהו, אני לא מתכוונת לעשות הילולה

יהיו, סה"כ (יחד איתנו) 10 איש ולא יותר. מה בתוכנית: 1. התכנסות וחלוקת תוכניה ה"תוכנית האומנותית". 2. קריאת כרטיסי הברכה (ומי שלא הכין ימתין לו 1/8 בריסטול+טושים להכנה מהירה). 3. שרים שירי יומולדת (3-4 שירים שעבורם אני מכינה את השירונים). 4. משימות. 5. הדלקת הנרות שעל העוגה. 6. אוכל. אם תרצו שאני אפרסם את הקובץ שהכנתי, אמרו לי, ואני אכניס אותו לכאן.

ligo

New member
איזה כיף, שבוע חגיגות../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|כתר

נשיקות ל"דפדפן" ולמה אמא שלו מסתובבת בלי מצלמה? אצלנו המצלמה קבוע בתיק של מאי שתהיה חגיגה מוצלחת וטעימה שתיזכר כל השנה!

למעלה