ל prige עוגת שיש עם הפתעה

ira m

New member
../images/Emo51.gif ל prige עוגת שיש עם הפתעה

כוס שמן ½1 כוס סוכר לבן 4 ביצים כוס מים רותחים ½2 כוס קמח רגיל (ניתן לשים במקום ½1 קמח לבן וכוס קמח מלא) שקית אבקת אפיה 3 כפות קקאו אופן ההכנה 1. לבחוש הכל פרט לקקאו,הבלילה יוצאת דלילה (אם יותר מדי ניתן להוסיף כעוד 2 כפות קמח) 2. לחלק את הבלילה ל2 קערות ,ולשניה להוסיף קקאו ולערבב(לבלילה הבהירה ניתן להוסיף :צימוקיםו/או שוקולד צ'פס או לשאיר ללא תוספות) 3. ניתן להשתמש בתבנית עגולה 24 או 2 אינגליש קייק. 4. קודם לצקת את הבלילה הכהה ואז את הבלילה הבהירה אפשר לערבב אני מעדיפה שלא. 5. אופים בחום 175 מעלות כ 35 דקות. 6. מצננים ,ונהנים.....
 

ira m

New member
אלפחורס

300 גרם קורנפלור 200 גרם קמח ½כפית אבקת סודה 2 כפיות אבקת אפיה 100 גרם חמאה בטמפ' החדר 100 גרם מרגרינה בטמפ' החדר 150 גרם סוכר 3 חלמונים 3 כפות ברנדי או קוניאק כפית תמצית וניל קליפת לימון מגורדת מ לימון אחד ריבת חלב 100 גרם שבבי קוקוס לקישוט אופן ההכנה 1.מנפים יחד את הקורנפלור ,קמח ,אבקת סודה ואבקת אפיה לתוך קערה. 2. בקערה נוספת מקציפים את המרגרינה ,החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית ,מוסיפים חלמונים בזה אחר זה ומקיציפים היטב ,מוסיפים ברנדי או קוניאק ,ווניל וליפת לימון. 3. במהירות נמוכה מוסיפים את התערובת החומרים היבשים ומערבלים בקצרה עד שהם נספגים בתערובת (ערבול יתר פוגע במרקם) . 4. מצננים במקרר כשעה . 5. מרדדים את הבצק בין 2 דפי נייר אפיה לעובי 3/4 ס"מ. 6. בעזרת חותכן עגול או כוסית בקוטר 6 ס"מ קורצים עיגולים בבצק ,מניחים את העיגולים על תבנית אפייה במרווחים ואופים כ 8 דקות בחום 175 מעלות,מצננים כ 5 דקות ומשחררים מהבנית לצינון. 7. מורחים על מחצית העיגולים ריבת חלב ,מצמידים עוגיה נוספת ומגלגלים את השוליים בשבבי קוקוס. מקור: רוני ונציה
 

ira m

New member
ביסקוטי

2 ביצים ½ כוס סוכר חום ½1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפייה 100 גרם מישמשים יבשים ½ כוס שוקולד צ'פס אופן ההכנה 1. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת חומה . 2. בקערה נוספת מנפים את הקמח ואבקת אפייה ,מוסיפים את נמישמש ושוקולד צ'פס ומערבבים. 3. מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת ביצים ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתאחד וממתינים 5 דקות עד שהבצק מתקשה במקצת. 4.לוקחים 2 תבניות אינגליש קייק עם נייר אפיה ומשמנים אותו קלות , מעבירים את הבצק לתבנית ומיישרים על התבנית (גובה הבצק כ 2-3 ס"מ) ולתנור ל 35 דקות בחום בינוני . 5. מצננים כשעה ,מוציאים מהתבנית וחותכים בעזרת סכין חדה פרוסות של ס"מ . 6. משכיבים את הפרוסות על תבנית ולתנור ל15 דקות בחום בינוני , לאחר 15 דקות הופכים את הביסקוטים ולעוד 15 דקות . 7. מצננים ולהכניס לתוך קערה אטומה. 8 . לא לשכוח להכין קפה או תה ולהתענג....
 

revi1985

New member
אמירה וואו איזה דברים מדהימים../images/Emo2.gif

הכל יצא לך סוף!! ממש יאמי
 

homets

New member
איזה יופי של תוצרים!../images/Emo13.gif

כל הכבוד!! אהבתי במיוחד את האלפחורס
נטלי
 
למעלה