לT32 על הקומזיץ

מאריונת

New member
איזה כיף לכם!!

בהתחלה התכוונתי לבוא אבל זה לא הסתדר. גם אותי מעניין איך היה לכולם!

t32

New member
כולל אותי

היו ארבעה אנשים מהפורום- ובעלה של גאטו ועוד חברה. וכמובן עוד חברים אחרים. הקומזיץ היה מוזר ומעניין, גאטו עודדה אותי לרכוש אופנוע (תודה), 6 גורי כלבים נטושים הובאו למקום כדי שהוטרינר שנכח במקום יציץ בהם, תפוחי האדמה הפכו לפחם אבל היה כיף. למרות ששלושה חברים שלי לא הגיעו כי טעו בדרך ומצאו מדורה אחרת- מקווה שהם נהנו שם.אחרי שהלכתם מצאנו עכבר שדה קטן והאכלנו אותו בשאריות. לא היה מספיק אלכוהול - יתוקן בפעם הבאה, ולפנות בוקר כיבינו את המדורה והתפזרנו בגלל הרוח שאיימה להצית שריפת ענק בשדה. וגאטו - אני חייבת לך הסבר. בהזדמנות.....

עוד פרטים

היתה מדורה גדולה שתוגברה בעצים מדי פעם והייתה גם מדורה קטנה שמצדיה אבנים ועליהם רשת צליה. היה מגוון של מאכלים ומשקאות, מתוק, חריף ומתובל. והיו אנשים חלקם חדשים להכיר ולשוחח. שמענו גם מוזיקה שקטה והנוף מסביב היה חולות שיחים וקול מים זורמים ואור ירח וכוכבים. תודה t32

efroch99

New member
צר לי שלא הגעתי...

נשמע ממש כיף, ורציתי להגיע. לצערי הייתי אחרי יומיים של מיעוט שינה ופשוט התמוטטתי בבית. מקווה שיהיו עוד אירועים!

t32

New member
לא נורא

שבועות בפתח ואני עורכת מסיבה- את מוזמנת

איילת75

New member
גם אני רציתי לבוא../images/Emo10.gif

לצערי שוב פיספסתי הזדמנות להכיר באופן אישי את האנשים המדהימים שיש כאן. למפגש לא יכולתי לבוא כי עבדתי. אני בהחלט אשתדל להגיע בפעם הבאה שיהיה מפגש, אני כל כך רוצה להכיר את הנפשות הפועלות יותר מקרוב. ובאותו נושא, הרעיון של אשת החודש (מקווה שיהיה בעתיד גם איש) , לדעתי רעיון גאוני. היזדמנות מצויינת להכיר טוב יותר.

t32

New member
איילת

זה לא היה מפגש רשמי של הפורום, רק קומזיץ שהזמנתי אליו גם את חברי הפורום- אני בטוחה שיהיו גם מפגשים "רשמים" של הפורום.

t32

New member
לדעתי

לא בדיוק. יש מסיבה, קומזיץ, חתונה. המילה מפגש אצלי מתקשרת לאירוע שתוכנן ספציפית לחברי קהילה מסוימת לצורך היכרות או בילוי משותף כשהמטרה הראשונית היא המפגש איתם. אני לא חושבת שאנחנו חייבות להתווכח על כל דבר.....רק ניסיתי להגיד לך שלא תצטערי כי הקומזיץ לא בא על חשבון מפגש "רשמי" שבטח נקיים בקרוב ואליו גם בטח יגיעו יותר אנשים מהפורום. למשל- בשבועות (שכבר יבוא- חופש חופש חופש) אני עורכת מסיבת שבועות , בדרך כלל די גדולה, ואשמח להזמין את חברי הפורום- אבל זו מסיבה שנוצרה כמסיבה שנתית לא כתכנון למפגש. מקווה שהסברתי וזו לא רק סמנטיקה כי בדרך כלל כשעורכים מפגש(עוד פעם המילה הזו?) באים יותר אנשים מהקהילה הספציפית כי התחושה היא נוחה יותר גם אם לא מכירים את כולם.

איילת75

New member
אני לא מתווכחת עם אף אחד../images/Emo163.gif

אבל הבנתי את הכוונה והיפנמתי. בכל מקרה הצתערתי על זה שלא פגשתי אתכם. אני בטח העבוד בשבועות. אבל אשתדל להגיע, נשמע מגניב.

isola bella

New member
לג בעומר

היי אני מצטרפת לאיילת 75 .גם אני רציתי לבוא אך לא התאפשר לי. שמחה לקרוא שהיה נחמד. מקווה שלמפגש הבא אצליח להגיע. מכיוון שאין לי רכב משלי זה בהחלט מקשה. איזולה בלה

magicgirl1983

New member
גם אני רציתי לבוא

אבל היו לי תוכניות אחרות...מקווה נהניתם גם בשבילי

elley

New member
מצטערת שפספסתי... ../images/Emo10.gif

אבל בדיוק הייתי בהתמוטטות בעקבות עבודה לא נכונה של המורה שלי, והייתי צריכה עוד לקום מוקדם למחרת.
נשמע שהיה ממש מצוין ! איזה מזל ששבועות זה תכף, ואפשר לשמוח שוב

למעלה