משהו שלא רשום פה המון זמן - תודה

gils33

New member
../images/Emo51.gifמשהו שלא רשום פה המון זמן - תודה

תודה ליומיים הנפלאים עם המשפחה ועם החברים. תודה לשמש הירושלמית. תודה לטיול המטריף אתמול. תודה לאישתי. תודה לילדים. תודה לשכנים. תודה שיש לנו את כל מה שאנחנו צריכים לבסוף הכי חשוב תודה שאנחנו בריאים.

Purple Mushroom

New member
הודעת תודה =] ../images/Emo51.gif

תודה שיש לי משפחה תומכת . תודה על הדירה שאני גר. תודה שאני נושם . תודה שיש לי את הבריאות שלי . תודה על כך שאני רואה , ויש לי חושים . תודה לאמא , תודה לסבתא . תודה על כל המשפחה , מקרוב ומרחוק . תודה על זה שיש לי עיניין בחיים :) . תודה לחום , תודה לשמש
של העולם . תודה לעיר שבה אני גר . תודה לירח
תודה לכוכבים .. תודה לאלוהים
=] .

מרי לי

New member
תודה

תודה על האינטואיציה, ועל חופ הזרימה שלה ושל ההשראה שהייתה לי בימים האחרונים, אין לה מחיר
תודה על המשמעת החדשה שקיבלתי סוף סוף למדתי לשבת ולקרוא
משהו שאולי בא בקלות לאחרים, אבל אני, כאחת שלא אהבה לקרוא ספרים והיום קוראת להנאתי מאמרים על סאונד, אקוסטיקה, פסיכואקוסטיקה וכו' אני מודה על כך שביקשתי הפעם בכנות ללמוד לשבת על הטוחע'ס
ולקרוא, וסוף סוף, בגיל 22 הצלחתי לעשות את זה וליהנות מזה. בעבר לא הבנתי איך אני אוכל לשבת וליהנות מקריאה - והיום זה קורה. תודה רבה בהחלט מתנות שאין להן מחיר

kikona126

New member
תודה

קודם כל יש תודה אחת שמאוד חשוב לי להגיד כבר כמה זמן תודה על שברא אותי אישה (להפך מהתפילה!) ג שמח לכולם ותודה על ההשתתפות בפורום, מיום ליום הוא מקבל יותר צבע

HotestAngel

New member
לא הייתי בפורום שנים ......

תודה על השבועיים חופש המדהימים האלו שקיבלתי מהצבא!!! תודה שהמפקד שלי לא הציק לי תודה על השיחה המתוקה עם רועי אתמול תודה על המוזיקה ששולטת בחיים שלי תודה על החברות שתומכות בי תודה על הזולה המדהימה של אורן .. חופש אמיתי

למעלה