על התשובה לגבי מעבר

לעבור או לא לעבור../images/Emo82.gifזאת השאלה

בוקר טוב אחרי העזרה על שאלתי הקודמת, יש לי טעם של עוד
אנחנו מתגוררים בשכירות ובסוף יוני מסתיים החוזה. זאת השנה השנייה בדירה המסויימת. אנחנו מתלבטים אם להישאר או לא. מצד אחד יש קצת בעיות עם הדירה ועם בעל הבית וגם השכירות יחסית גבוהה לאזור בו אנו גרים. אם נעבור זה יהיה באותה שכונה בה אנו מתגוררים לדירה יותר זולה ונוחה בתקווה שבעל הדירה יהיה יותר נוח ונחמד. ההתלבטות היא בגלל ההוצאות הנלוות הנוספות של ההובלה. מה אתם מציעים לשאול את הקלפים ואיזו פריסה לעשות?

צ ל י ל 8

New member
נעשה פריסת אופציות..

כאשר האופציה הראשונה תהיה להישאר בבית הנוכחי, ואופציה ב' תהיה לעזוב למקום אחר. אנא עשי פריסת שאלה בעלת 6 קלפים+קלף מסכם.

שאלה

איך לשאול את השאלה לצורך הפריסה? האם הכוונה לעשות שתי פריסות, האחת לגבי הישארות והשנייה לגבי מעבר?

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo68.gif

הכוונה לעשות פריסה אחת של 6 קלפים+קלף סיכום שהיא תהווה פריסת אופציות. פשוט לא קיימת הפריסה הספציפית הזו, אז אני מחפשת אלטרנטיבות...

הנה השאלה שלי והתוצאה ../images/Emo26.gif

האם להישאר בדירה הנוכחית האם לעבור דירה הקלפים: כוח, מלכת הטבעות, שתי חרבות, מלך הגביעים, האיש התלוי, שבע מטות סיכום: תשע חרבות סקרנית לדעת מה התשובה

אולי מישהו/י יכול לעזור עם פירוש?

אני מבינה שזאת שאלה קצת קשה ומורכבת אבל אשמח אם תוכלו לעזור

צ ל י ל 8

New member
אופס, פדיחה.... ../images/Emo151.gif

ההודעה שלך "נבלעה". מצטערת.... כוח, מלכת הטבעות, שתי חרבות, מלך הגביעים, האיש התלוי, שבע מטות סיכום: תשע חרבות האם להישאר בדירה הנוכחית: התלוי , כח , 2 חרבות האם לעבור לדירה אחרת: 7 מטות , מלכת המטבעות , מלך הגביעים סיכום: 9 חרבות נראה כי הדבר הזה מדיר שינה מעינייך וזה גורם לך הרבה בלבול. אני חושבת שהאפשרות של לעזוב את הדירה יהיה לך הרבה יותר טוב. אם תישארי בדירה הנוכחית, יהיה לך קשה ויהיו דברים שאולי תצטרכי לוותר עליהם. אם תעברו לדירה אחרת, אני חושבת שזה יעשה הרבה טוב גם לך וגם לבעלך. למרות, שייתכן שגם אז תרגישו שאולי יהיה לכם קשה להחזיק את הדירה.

../images/Emo51.gif על התשובה לגבי מעבר ../images/Emo82.gif

כותבת כאן, כי יש לי עוד שאלה על המעבר דירה והשרשור כבר לא קופץ. אנחנו מאוד מבולבלים, גם אני וגם בעלי, לגבי להישאר או לעבור. לעבור זה סיפור בפני עצמו, האריזה, ההוצאות של הובלה ונקיונות, לא קל ולא פשוט. לעומת זאת יש קשיים עם הדירה הנוכחית. לגבי ניתוק הילדות שלנו, אין שום בעיה, כי מדובר במעבר באותה שכונה והילדות לא מתנתקות מהמשפחה המורחבת, החברות או בית הספר. אני מנסה משהו נוסף (מקווה ששואלת ופורסת נכון), אולי לשאול ספציפית ואך ורק לגבי הדירה הנוכחית. השאלה היא: האם - להמשיך להתגורר - בדירה הנוכחית - עוד שנה 4 קלפים + קלף סיכום ארבעה מטות, ארבעה גביעים, שמונה גביעים, שמש סיכום: מיזוג מה אתם אומרים?

למעלה