ענקית
לרון חשבון

Deathatred

New member
תודה רבה לרון חשבון ../images/Emo51.gif

עזרת להרבה מאיתנו והרבה גם לי. חלק מהדברים שהסברת לי (למשר בקשר לישרים מצטלבים/מקבילים ומרחק ממישור) הופיעו בבגרות. ממה שהשוויתי עם המורה למתמטיקה שלי כל התשובות הסופיות שלי נכונות. תודה רבה, רון. מקווה שנראה אותך בפורום הזה גם אחרי הבגרויות...

Arie17

New member
כל הכבוד... כיף לך

הלוואי עלי שהייתי מוציא תשובות סופיות נכונות בכל אופן יש מועד ב´ אני שמח בשבילך שהצלחת

Deathatred

New member
תודה רבה

ממה שראיתי כאן התרשמתי שאתה יותר את טוב את החומר. בכל מקרה, יש מועד ב´ ושם יהיו שאלות יותר סימפטיות. בהצלחה בבחינות ובהמשך לימודיך...

../images/Emo51.gif ענקית ../images/Emo39.gifלרון חשבון../images/Emo106.gif

רון היקר רציתי להודות לך בשם כל משתתפי הפורום על העזרה המדהימה שהענקת כאן בכל השעות לתלמידים שניגשו לבחינות הבגרות במתמטיקה. עקבתי אחרי הודעותיך והתרשמתי שאתה אדם מדהים, בעל לב רחב ומוכן להעניק ולתת ולעזור בכל דרך אפשרית. כולי תקווה שתישאר עמנו גם לאחר הבגרות כדי להמשיך ולסייע לאחרים ואולי גם ליהנות קצת בעצמך. בשם כולנו, מנהלי ומשתתפי הפורום אני מכתירה אותך
מורה השנה תודה מכל ה-

ליטן א

New member
אכן, מצטרף ל../images/Emo51.gif הענקית על ה../images/Emo53.gif

רון, אכן תואר "מורה השנה" מגיע לך
כשכתבתי פה 2 הודעות אתמול, הדהים אותי שלשתיהם הספקת לענות תוך 15 דקות (הייתי בטוח שאני אקבל תשובה ממישהו אחרי מינימום שעה, לכל הפחות), עם הסבר מפורט ומצויין, שגם הסביר לי - נתן לי להבין במה מדובר.. אילו רק היית המורה שלי האמיתי למתימטיקה...
אז גם אני מצטרף אל כולם לאיחולים ולתודות..
רק בקשה אחת... (
) כמו שביקשו מפיני גרשון בכדורסל, או מדרור קשטן בכדורגל: תישאר, תישאר, תישאר!!!! (יש עוד 2 מתוך 5 שצריך לעשות, וגם את המועד ב´ של המבחן הזה...
)

תודה רבה !

תודה רבה וגדולה לעדי ולכולם על השירשור הזה ועל המסרים, היה ממש מרגש לקרוא, וטוב לדעת שיש מי שמעריך את העבודה שנעשתה. בהצלחה לכולם בהמשך,
רון חשבון α•βƒ²(Δ)³+πº∑Ǿ ℓim(x→∞)ε∫¼±

רון שוב תודה וכל הכבוד

יובל מתנצל שלא יכול להכנס אבל הוא יכתוב לך ברגע שיוכל. שוב תודה על הכל!

MsPiggy

New member
באמת תודה ../images/Emo6.gif

אני למדתי הנדסת המרחב רק 3 ימים לפני הבגרות, ובסוף עשיתי את השאלה שהייתה שם על החרוט כי זה בדיוק (טוב כמעט) אותו הדבר כמו שהם עשו בפעם הקודמת שהם שמו חרוט... מזל שלמדתי.

למעלה