רבה למייק בייק על הרכיבה!

../images/Emo51.gif רבה למייק בייק על הרכיבה!

היה אירגון מופתי!
אני הצטרפתי לרכיבה עם יוסי (הקבוצה החלשה ביותר...
), והיה ממש כיף
. התנסתי בהמון דברים (דרופים, עליות עם אבנים, סינגלים) - וצברתי המון ניסיון וביטחון
. כמובן שנהנתי לאללה!
תודה רבה, והנה תמונה לדוגמא:

o123r

New member
גם אני גם אני!

תודה - בעיקר על הסבלנות! אורנה

eOfer

New member
היה חם ../images/Emo175.gif אתמול ב'טיול החודש'

היי ותודה לעשרות הרוכבים והרוכבות שהצביעו בפדלים אתמול והגיעו למרות החום
. לי אישית היה כיף להוביל את קבוצת ה XC החזקה. מקווה שמעבר לחוויה של הכרת מסלול חדש ואנשים נפלאים, שופרו טכניקות של רכיבה אתגרית בתנאים בלתי מוכרים. תמונות וחוויות - יעודכנו היום אחה"צ באתר
שוב תודה ולהתראות בטיול
Mike Bike הבא !

רֶשֶף

New member
אז איפה הסתובבתם בעצם? ../images/Emo12.gif

אנחנו הגענו קצת אחרי 7:00, אבל מכיוון שלא כולנו היינו רשומים, החלטנו לרכב עצמאית, בשביל הסולידריות. ביצענו איגוף חביב (כולל כמה וכמה סינגלים נחמדים בדרך) ממצפה מודיעין, מערבה עד אל מול כפר דניאל, דרומה עד שולי היער העבות, מזרחה פחות או יותר לאורך ציר נחל גמזו, מעבר דרך הפגודה ומצפה מודיעין (סמוך לשעה 9:00 האוהל היה ריק ונטוש), פעמיים את הסינגל המהיר (14?) ליד הגן המוסיקלי, שוב מערבה עד הפגודה וחזרה לרכב בשעה 10:00. היה חם, היה הביל, אבל את רוב הדרך עשינו בצל, בין עצים, ככה שלא היה נורא כל כך. היער היה מפוצץ ברוכבים - קבוצות קבוצות, שלישיות, רביעיות, רוכבים בודדים. חלק מהם פגשנו שוב ושוב, אבל בכל השלוש שעות האלו, מלבד חבורה שרכבה עם מדי משא"ז מודיעין(?), לא ראינו אפילו צל של קבוצות מייק-בייק. ועם כל הכבוד, היער לא כזה גדול כמו שנוטים לחשוב. איך יכול להיות כזה דבר?

BikingViking

New member
סולידריות ? ../images/Emo3.gif עאלק...

סוציומאטים !, מה קרה, לא יכולתם להרשם ולרכוב עם העם ?
עופר בטוח לא היה מסרב לכם... , אפילו ברגע האחרון

רֶשֶף

New member
לא היה מסרב? הרגע הוא איים ברצח

דוקא רצינו מאד לרכב עם העם, אבל כמו שעופר מעיד - העם ירד למחתרת. כידוע אחרי שאתה יורד למחתרת אתה צריך לחזור את כל הדרך בעליה. למי יש כוח לעליות בחום הזה.

eOfer

New member
בוינא, אפילו שלום לא באת להגיד ../images/Emo8.gif

האמת היא שהיה מספר בלתי מבוטל של רוכבים שהגיעו לאירוע (רשומים ובלתי). המסלול לדעתי מוכר לכולם. לא מחתרת ולא נעליים: 2 קבוצות XC יצאו מהחניון לסיבוב חימום בדרכי אש. לאחר מכן פתחנו מבערים והחלנו לשעוט לכיוון הסינגל הראשון שמתחיל מזרחית לחניון ומקביל לכביש למודיעין. המשכנו להקיף את היער (עדיין בן שמן) דרך מיטב השבילים הצרים הקיימים במשך כשעה שלמה נוספת (תוך כדי עצירה במספר תחנות הדרכה)ואז דרומה על שביל ישראל לכיוון חירבת רגב. בחירבה החזרנו פעימה וכמה קלוריות טובות והמשכנו ל'ארץ האבודה'. בערך ב 11:00 הגענו חזרה לחניון - עייפים אך סחוטים
. כאן כבר חיכו לנו במאהל עם מיטב האירוח והלאפות הבדואיות
. קבוצת הפרירייד אגב נשארה בתחום היער לסינגולים וקפיצות ראש.

RONBIKE

New member
מתיי אתם יוצאים לטיול הבא לפי דיווח

של רוכבים (ולא של מארגני הטיול כמובן שמנסים למכור לנו חוויות יזומות כמו בקבוצות אחרות)היתה רכיבה מהנה מאוד.

uribt

New member
תודה לעופר וקבוצת מייק בייק ../images/Emo45.gif

אני לא בטוח לגבי 'תנאים בלתי מוכרים' אבל מאוד נהניתי. מחכים לתמונות.

davesh

New member
שוב פעם ...

תודה לעופר, ולכל צוות מייק בייק שארגנו אחלה יום. רק חבל באמת שהיה כל-כך חם. מחכה כבר לטיול הבא .. המלצה: בטיולים הבאים תביאו קצת ציוד למכירה (בנדנות, מגנים, כפפות, קסדות וכו').

eOfer

New member
חן חן גם לך ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

שיווק אופניים ואביזרי רכיבה הוא התחום שלנו, אולם קיימת הפרדה מוחלטת בין החנות לבין מסגרת הטיולים החודשית. 'טיול החודש' נולד מתוך מטרה להביא יותר ויותר רוכבים ורוכבות אל הטבע והשבילים,ולתרום לשיפור טכניקות רכיבה
. התמונות מחכות לכם באתר
. להתראות בטיול הבא
, עופר וצוות
Mike Bike

אכן היה אחלה טיול/הדרכה

ואפילו ירדתי כמה קטעים שלא הייתי מאמין על עצמי. ועכשיו אני מחכה לראות את כל התמונות שצולמו עופר וגל קבלו

למעלה