תודה על התשובה איילת אמרת שניתן לצייר את דמותו אך עושים זאת
A ahuvit1 New member 4/5/05 #1 ../images/Emo51.gifתודה על התשובה איילת אמרת שניתן לצייר את דמותו אך עושים זאת
א איילת נתנאל New member 4/5/05 #2 פה נדרש כבר כשרון אמנותי כלשהו הייתי בוחרת תמונה שיש בה קווי מתאר ברורים, אולי תמונת תקריב בשחור ולבן, ומעתיקה את הקווים לנייר פרגמנט, ואח"כ לעוגה. כאשר את צובעת כדאי לשחק עם גוונים להשגת צללים וכו'.
פה נדרש כבר כשרון אמנותי כלשהו הייתי בוחרת תמונה שיש בה קווי מתאר ברורים, אולי תמונת תקריב בשחור ולבן, ומעתיקה את הקווים לנייר פרגמנט, ואח"כ לעוגה. כאשר את צובעת כדאי לשחק עם גוונים להשגת צללים וכו'.
א איילת נתנאל New member 4/5/05 #3 ../images/Emo62.gif רעיון אם יש לך תמונת קריקטורה שלו (כזו שמציירים במדרחוב למשל), אז זה כבר פשוט יותר, וגם מצחיק יותר
../images/Emo62.gif רעיון אם יש לך תמונת קריקטורה שלו (כזו שמציירים במדרחוב למשל), אז זה כבר פשוט יותר, וגם מצחיק יותר
A ahuvit1 New member 4/5/05 #4 הגיע הזמן לראות עם הכשרון אמיתי../images/Emo3.gif תודה על הרעיון אני באמת ינסה מקסימום הכל מתערבב בבטן לא?
הגיע הזמן לראות עם הכשרון אמיתי../images/Emo3.gif תודה על הרעיון אני באמת ינסה מקסימום הכל מתערבב בבטן לא?
A ahuvit1 New member 4/5/05 #7 ../images/Emo51.gif תודה רבה רבה על העזרה איילת תודה רבה על העזרה ועל הענות המהירה אני ינסה לעשות היום אני יגיד לכם אך יצא
../images/Emo51.gif תודה רבה רבה על העזרה איילת תודה רבה על העזרה ועל הענות המהירה אני ינסה לעשות היום אני יגיד לכם אך יצא