תודה

מיגל2

New member
../images/Emo51.gifתודה

שלום לכם,אני רוצה להודות על תשובותיכם ותמיכתכם,היו ברוכים. שאלות רבות לי ואכן הציגם בפני הרופא המטפל,אך כאמא מאוד דאגנית ולחוצה ברצוני לשאול אתכם עוד כמה שאלות וללמוד מנסיונכם. בגיבוס הראשון החליט פרופ' פורת על גיבוס קצר עד מתחת לברך ובגיבוס השני בו טופלנו ע"י ד"ר למדן הוא החליט להמשיך בגיבוס קצר "כפי שהחליט פרופ' פורת"-האם טיפול בגבס קצר הוא נכון לבעיית ק"פ ולא משנה החומרה או הסוג? האם מאורך הגבס אני יכולה להסיק שאין מדובר בק"פ אמיתי? תודה לכם על קבלת הפנים.

אינני יודעת על גיבוס קצר,

אני יודעת עד כמה העניין בוער לכם ומבינה מאד. מאחלת לכם בהצלחה ושתקבלו תשובות על כל שאלותיכם. מקווה שהתשובות יהיו מספקות ומחכים לבשורות משמחות.

טאניוש

New member
משהו בהגיון שלך לא מסתדר לי ../images/Emo4.gif

ואני אולי אפילו יודעת מה בדיוק
. את מנסה לפי הטיפול להבין מה האיבחון. זה לא ילך לך לדעתי
. אותו טיפול יכול להתאים לכמה בעיות. לא, אי אפשר להסיק מאורך הגבס על ק"פ אמיתי או תנוחתי. לילד שלי ק"פ אמיתי והיה לנו גם גבס קצר וגם גבס ארוך. מה שכן אפשר לעשות- לשאול ישירות את הרופא ולהאמין לו. אני יודעת שתשובות של פרופ'פורת לא תמיד מספקות, אני תמיד יצאתי מבולבלת ממנו. תנסו לשאול את דר'למדן. אתם הורים, זכותכם לדעת מה קורה. הטיפול הוא אותו טיפול לכל דרגת חומרה של ק"פ אמיתי. ק"פ תנוחתי לפעמים לא דורש טיפול ולפעמים דורש טיפול הרבה פחות מסובך (גבסים, פיזיוטרפיה).

פונזטי טוען שגיבוס קמר הוא לא טוב

לק"פ כפי שבטח קראת במאמרים של פונזטי באתר (-:. בעבר היו עושים גיבוס קצר. למשל אסף הרופא עד ליפני כשנתיים וחצי היו עושים גבס קצר וגם הם- שלא עובדים בשיטת פונזטי- עברו לגבס ארוך. מה הרופאים אומרים?

למעלה