תינוק חדש נולד

anati האחת

New member
../images/Emo51.gifתינוק חדש נולד

שלום לכולם אני אמא של דור בן שבועיים אשר נולד עם קלאבפוט ברגל שמאל וגובס מיד עם צאתו לאויר העולם. מאז הלידה אני מנסה להתגבר ולהתאושש מההלם כאשר נודע לי על הבעיה ברגל ועל כך בתור התחלה דור יהיה עם גבס ברגל כ-3 חודשים ובמקביל יעבור טיפולי פיזיוטרפיה. אנו מטופלים בביה"ח דנה. אשמח לקבל תגובות על הצוות שם וכן טיפים להמשך הדרך תודה.

ענתי הגעת למקום הנכון

יש כאן שתי אמהות לתינוקות: הירוקה- שירלי ורחליקה. גם הן מטופלות בדנה. הן בטח יכתבו לך בהמשך. באופן כללי אתם בידיים טובות ומטופלים בשיטת ד"ר פונזטי. תוכלי לקרא על השיטה כאן במאמרים ובאתר של כדורי. יש שם נספחים שיוכלו לענות לך על הרבה שאלות, וגם לראות תמונות. בקיצור, אני עידית אמא לכדורון בן ה7 חודשים ומטופל בהדסה עין כרם בירושלים. כדורי נועל את הנעליים 16-18 שעות ביממה. אל תדאגי לגבי הבעיה. תקראי הרבה ותביני מה זה בעצם ק"פ. לי זה עזר. ממליצה לך לקרא גם את המכתבים של פונזטי שנמצאים גם כאן במאמרים וגם באתר שלנו- הם מתורגמים לעברית. בשמיני לאפריל יתקיים מפגש פורום בפארק הלאומי. אם תוכלו לבוא לפגוש את חברי הפורום תראו שהשד לא נורא כלל. תוכלי לקרא באחת הודעות הקודמות של tgdr על הסיפור של בנו. ובכלל על ילדי הפורום במאמרים. אם תקראי עוד הודעות אפילו בעמוד זה מרחליקה והירוקה תוכלי לקרא בין השורות על דנה וגם דברים ישירים. ברוכה הבאה והמון מזל טוב להולדת דור
.

רחליקה1

New member
../images/Emo168.gifמזל טוףףף

ברוכים הבאים מה שעזר לי? האתר של כדורי (לינק בתגובה של אמאשלו' למעלה) אתר מסודר, בעברית ובכלל עידי אמא של כדורי מקסימה ועונה על כל שאלה (לפעמים בהתייעצות עם פונסטי שלפי שיטתו מטפלים ב"דנה"). טוב, אנחנו והירוקה מטפלים אצל ויינטרוב עם תינוקות דיי חדשים (מתן שלנו בת כמעט 3 חודשים, אגם של הירוקה בן חודשיים וקצת). זהו, נשמח לכל שאלה. אתם במקום נפלא. יש כאן אנשים מקסימים, את חלקם כבר פגשנו. המון מזל טוב. כתבי לנו ונספר לך יותר.

גווניבר

New member
מזל טוב!!../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים!! אני בת 22, ונולדתי עם קלאבפוט בשתי הרגליים. את מוזמנת ליצור איתי קשר במסרים אם את רוצה לדבר בטלפון. למזלך, הטיפול היום בקלאבפוט הוא פשוט. רוב הסיכויים שהרגל תתוקן, ודור החמוד יוכל לעשות כל פעילות שירצה בלי מגבלות. למקרה ששאלת את עצמך- הגבס לא מעקב את ההתפתחות המוטורית. אני התחלתי לזחול וללכת בגיל צעיר יותר מאשר האחים שלי. את באה למפגש, נכון?

מזל טוב לענתי ולדור וגם לאבא

גם אנחנו מטופלים ב"דנה". אבל טל שלי כבר בן שש שנים. עכשיו עבר ניתוח שני וביום ב' הקרוב מורידים את הגבס, אחרי כמעט שלושה חודשים. לא לדאוג. לאט לאט דברים ייראו לכם יותר קלים ממה שנדמה. התקופה הקרובה תהייה צפופה קצת בגיבוסים ובפיזיו ואולי ניתוחון ואולי גם ניתוח אבל הכול עובר והכול בר-תיקון. הצוות בדנה מקצועי ביותר. את יכולה לקרוא את סיפורו של טל בסיפורי הילדים של הפורום בדף הראשי בקישורים. בהצלחה, יעל

../images/Emo95.gif מזל טוב לאמא הטרייה של דור

הגעת למקום הנכון
אני אמא של תותוש בן השנה ו-4 חודשים עם ק"פ ברגל שמאל. אנחנו מטופלים בקפלן. תותוש רץ חופשי ואפילו הרופא המומחה מתבלבל איזו הרגל הק"פ...
בואי למפגש ותראי איזה ילדי ק"פ מקסימים ורגילים יש וזה ירגיע אותך. והטיפ הכי חשוב שלי : קחי את זה כחלק חשוב אבל רק חלק ממכלול הטיפול בדור. הגישה שלי תמיד היתה שכל תהליך הטיפול בק"פ הוא כמו חיסונים, בדיקות תקופתיות וכו'. לא ראיתי בו כבעל שונות או חו"ח נכות. מרגע שנולד הוא היה תינוק רגיל רק שלפעמים שמים לו גבס ולפעמים נעליים מיוחדות. וזה מאוד עזר לי לחוות איתו הורות רגילה בהחלט. ועכשיו הוא מגשים את הגישה שלי...

מזל טוב!!!!../images/Emo95.gif

היי נעים מאוד אני אורית אמא לתמיר בן השנה וחודשיים אנחנו גילינו את הקלאב פוט הדו צדדי עוד ברחם. לא ציינת אבל הבנתי מדברייך שגילית את זה רק עם הלידה, כך שבטח היתה לך טראומה. כמו שכתבו קודמותיי ולא אחזור על הדברים, יש חיים אחרי הקלאב פוט, והוא רק חלק משגרת טיפול בילד, לא נעים אבל גם לא נורא. גם תמיר מתפתח כילד רגיל ועכשיו מתחיל לעמוד , הוא היה בערך 9 חודשים בגבס ובסדים, ראי תמונה של "המכשירים". את מוזמנת להעביר אליי את תאריך הלידה של אור ושלכם, אם בא לך ובאמת את מוזמנת למפגש הגדול. והכי חשוב שתהנו... שוב פעם מזל טוב אורית

1הירוקה

New member
מזל טוב

גם אנחנו מטופלים בדנה תראה את מה שרחלי כתבה על הצוות הכל נכון .. אם יש שאלות ספציפיות שאלי ותעני ... יהיה בסדר זה לא כל כך נורא כמו שחושבים

למעלה