gold 869

../images/Emo51.gif gold 869 ../images/Emo86.gif

gold 869 תודה על המודעה שצרפת בענין ההרקדה היחידה של אורן שמואל המתקיימת בימי רביעי. כבר עשיתי תכניות לגבי מחר, לראות שאכן צודקים מעריציו, אך לגמרי במקרה הגדלתי רק עכשיו את המודעה ( הקלקה כפולה בעכבר ) וגיליתי שכתוב שההרקדה אינה פעילה כרגע. מזל שלא נסעתי לשם לחינם. הרשה לי עכשיו להצטרף למדורת השבט ולצפות במשחקה של מכבי חיפה העומדת לשחק מול מנצ´סטר יונייטד. נחזיק לה אצבעות ונקווה שהיא תנצח. אף אחד לא יזכור שהיא ניצחה את ההרכב השני של האנגלים, שביום טוב הם יכולים לנצח קבוצות צמרת אירופיות. מעניין מה מצב ההרקדות היום? על הפנים??? רק מעגלים??? מי מהמרקידים העובדים היום היה מעדיף להודות על האמת ולהשאר בבית?? הדס

הדס ערבה-גולד או גול../images/Emo86.gif

כנראה שגולד עזר מאוד בנושא הגול.ביצעתי הקלקה ראיתי שההרקדה היחידה של אורן שמואל איננה פעילה ,האם אפשר לסמוך על זה או שהאתר לא מעודכן ? כולי תקווה שזהו ענין מקרי ולא שיטה לפרסם את מה שאין. שהרי בטוח שגולד פיספס משהו ולא התכוון לגולד עצמי. בנוגע למשחק3:0 תוצאה מכובדת ביותר,בת הזוג שלי ביקרה בהרקדה היום-ןלדבריה כמעט ולא רקדו רקודי זוגות,והחוג נראה כמו סניף של נעמת. מ.ע

gold869

New member
מראה מקום

מצורפת כתובת האתר של אורן. http://www.orendance.cjb.net כדי שתיווכח בעצמך. אין טוב ממראה עיניים. ובקשר להרקדות ההרקדה שחזרתי ממנה עכשיו היתה צפופה ועליזה ובהחלט רקדו ריקודי זוגות.

ל-גולד

טוב שאת כותבת את המידע על ההרקדות של אורן. ואני חשבתי לערוך ביקור גומלין בחוג שלו, לאחר שיבקר השבוע בחוג שלי ברעננה. מה, לא תהייה לי האפשרות לפגוש את חוג המעריצים ? מירי.

תתפלאי הדס

הייתי הערב בראשון לציון בהרקדה של שמעון עשור.. וההרקדה היתה מלאה עד אפס מקום. תוך ששמעון מודיע מדי פעם על כל גול שהובקע. נו...יש גם גברים שמוותרים על

ריקודי זוגות למרות המשחק

לשמחתי הרבה ישנם רוקדים רבים שמשחק הכדורגל לא משפיע עליהם ולא משנה להם את סדר היום. ורובם הגדול הגיעו הערב להרקדה, מה גם שאנחנו בעידן הטכנולוגיה ואפשר להקליט, לרוקדים "השרופים" גם על כדורגל העמדנו טלויזיה בחדר צדדי והם יכלו לדלג בין הורה יין להורה אהבה ולראות את הורה "גול". דרך אגב היום לימדתי את הריקוד "דבקה גיד" וזה אתגר גדול מצד הרוקדים ללמוד אותו ומצידי ללמד אותו.

Yafa Gamliel

New member
לשמעון

שמעתי רבות על ההרקדות שלך, מקווה בקרוב לבוא אליך לאחת מהן, בינתיים אני ממליצה על ריקוד חדש שלימדו אצלנו "עמנואל" מאוד יפה ומוצלח. לילה טוב.

למעלה