../images/Emo51.gif

לצריפינה ולכל מי שעוזר לי המשפחה שלי לא דאגה לנו כמוכם כולם שמעו ואף אחד חוץ ממכם לא עזר לנו כן ירבו אנשים כמוכם...

tamidb

New member
שלום מיטל

את ספרת אם אנני מתבלבלת שגנבו לך את דמי הביטוח. האם פנית לביטוח לאומי וספרת? יש להם ביטוח למצבים כאלו כאשר מדובר בקצבת זקנה בודאות. שוה לברר אם גם במקרים אחרים בהצלחה

תגובה

הייתי בביטוח לאומי בגלל שאני מקבלת רק קצבת מזונות הם לא עזרו לי אילו הייתי מקבלת הבטחת הכנסה היו מחזירים לי חצי מסכום הקצבה

0ziris

New member
מייטל - הצעתי לך עזרה באוכל ולא חזרת אלי

בכל מקרה.. שמח שהסתדרת בסוף.. ולילה טוב

תגובה

הילדים שלי מאד בעייתיים באוכל ובגלל זה אני לא רוצה לקחת אוכל מבושל שחלילה לא ייזרק בגלל זה אני מעדיפה מצרכיי מזון כל דבר שאני יעמוד וייבשל איתך הסליחה

tamidb

New member
מיטל האם בררת בביטוח לאומי?

אשמח אם תעדכני לגבי זה

../images/Emo124.gif מייטל יקרה!!!

מחר (בעז"ה) אני שולחת לך עם צריפינה.... 4 חבילות פסטה 2 רסק עגבניות עלי לזניה (של ברילה) 1 שקית ששעועית יבשה 1 שקית אפונה (יבשה) 1 שקית עדשים ירוקים 1 קופסת שימורים שעועית 1 קופסת שימורים מלפופונים חמוצים 1 קופסת שימורים מלפפונים חריפים (הקטנים...) 1 קופסת שימורים זיתים 1 קופסת שימורם אפונה 1 קופסת שימורים חומוס 2 קופסת שימורים סרדינים 1 קופסא טחינה גולמית 1 שמן חמניות סוכר 1 קפה שחור עוגת שוקולד (להכנה עצמית) 1 קופסא גדולה (750ג') של קורנפלקס כריות (הבנות שלי בחרו....) מקווה שיעזור ותעברו את התקופה הקרובה ביתר קלות. תכתבי לי אם צריך עוד משהו

אוף איתי.... שכחתי גם את האורז

אז 2 חבילות אורז וזהו- גם אם שכחתי אני לא רושמת יותר איזה מאעבולה אני

למעלה