חץ בלב

New member
עזרה....בבקשה

אוי מאיפה להתחיל??? טוב יש לי חברה, הכי טובה היו לה מלא בעיות... בבית, חברות... היא רצתה להתאבד היה לה נורא קשה. עזרתי לה במשך כמה חודשים אם זה פסיכולוג או יועצת...במשך הזמן הזה היא גילתה לי את כל מה שמציק לה על הלב וכנל אני.... התקרבנו נורא נורא. היא גילתה לי שהיא לסבית ושהיא אוהבת נשים, מדמינת נשים פשוט רוצה נשים.. קצת הייתי בשוק... כי בכל זאת לא ציפתי את זה ממנה...זה היה מוזר. אתמול למדנו למבחן וזה קצת עבר פרופורציות... התחלנו לגעת אחת בשניה ללטף ולנגוע זה היה ממש....ממש....היא התחילה לגעת בי להכניס את הידים שלה לתוך המכנסים שלי...אני נהנהתי... היא ממש הצליחה לענג אותי.. ורציתי שהיא תמשיך... בחיים שלי לא הרגשתי ככה!!! חבר שלי לא הצליח לעשות לי את זה ועכשו במבט לאחר אני יודעת שלא ממשתי את כל מה שאני יכולה בקשר איתו... (נפרדנו מזמן...) כל נגיעה שלה, הריח שלה ,הידים פשוט גרמו לי צמרמורות.... רציתי להרגיש אותה, את כולה. גוף אל גוף!!! זה הייתה הרגשה כך כך חזקה!!! אז עכשו זה ממש חסר לי ואני רוצה את ההרגשה הזאת כל הזמן!!! כמו תינוק שגילה משחק חדש. אז עכשו אני מבולבלת, מאוד!!! מה אני? ומה קרה? ואיך? ומה יהיה עכשו? מצד שני אני כל כך רוצה אותה איתי... אבל אני מרגישה פחד מסוים ממנה...שאני לא יכולה להיות איתה לבד יותר.... כמו איום...של מה יקרה אם? אז מה עושים עכשו? ומה באמת קורה? איך זה שאני כל כך אוהבת את המגע אבל מפחדת להיות איתה לבד, בחדר שאולי יקרה משהו שאני לא רוצה בו...ויסחוף אותי לזה אז מה עושים? תודה רבה רבה-בת 15 וחצי

תמר999

New member
../images/Emo51.gif

אתם נפלאים באמת.תודה לכם אני רק מצטערת שאני לא טיפוס פתוח.קצת מסתגרת מקווה שאתם מבינים. אני משתדלת להיות חזקה ולהמשיך לחשוב שיש עדיין אנשים טובים באמת.לא רוצה לאבד אמון בעולם.

חץ בלב

New member
כל כך רע לי...

כרגע חזרתי ממנה... כל כך מפחדת... רועדת.... איך יכול להיות שהיה כל כך טוב ופתאום נפולים לכל כך רע!!! נפגשתי איתה לא להרבה זמן...פחדתי להיות איתה לבד... אבל באתי... היא התחילה לחבק אותי לגעת בי....ללטף אותי...שיתקה את כל גופי ואני ללא יכולת לזוז נידונתי למוות, איום, פחד וכפייה.. היא הורידה לי את החולצה... כל כך לא רציתי , בלב רק רציתי שזה יגמר ויקחו אותי מפה... היא אמרה לי שאם אני לא ירצה שיקרה משהו שאני יפסיק והיא תפסיק... אבל הפה נחתם, והלב רעד. וכל גופי היה מוטל שם, על המיטה כגוף לא שלי אלא שלה... כל כך רציתי את הגוף בחזרה!!! איך זה שהרגשה מתהפכת כל כך מהר!!! עכשו אני לא יכולה להסתקל על עצמי כמו נגיף שחדר עלי... והריח שלה... גורם לי להקיא הידים שלה והנגיעות שהיו כל כך נעימות הפכו למאימות ופחד השתלט על גופי וניתק אותי מהגוף. אז רע לי.. כל כך רע לי... חץ, חץ בלבי , נשמתי וגופי...

חץ בלב

New member
כל כך רע לי

כרגע חזרתי ממנה... כל כך מפחדת... רועדת.... איך יכול להיות שהיה כל כך טוב ופתאום נפולים לכל כך רע!!! נפגשתי איתה לא להרבה זמן...פחדתי להיות איתה לבד... אבל באתי... היא התחילה לחבק אותי לגעת בי....ללטף אותי...שיתקה את כל גופי ואני ללא יכולת לזוז נידונתי למוות, איום, פחד וכפייה.. היא הורידה לי את החולצה... כל כך לא רציתי , בלב רק רציתי שזה יגמר ויקחו אותי מפה... היא אמרה לי שאם אני לא ירצה שיקרה משהו שאני יפסיק והיא תפסיק... אבל הפה נחתם, והלב רעד. וכל גופי היה מוטל שם, על המיטה כגוף לא שלי אלא שלה... כל כך רציתי את הגוף בחזרה!!! איך זה שהרגשה מתהפכת כל כך מהר!!! עכשו אני לא יכולה להסתקל על עצמי כמו נגיף שחדר עלי... והריח שלה... גורם לי להקיא הידים שלה והנגיעות שהיו כל כך נעימות הפכו למאימות ופחד השתלט על גופי וניתק אותי מהגוף. אז רע לי.. כל כך רע לי... חץ, חץ בלבי , נשמתי וגופי...

שלום חץ וברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

אני מתייחסת לשתי ההודעות שלך. חשוב להפריד בין מה שהגוף מרגיש לבין מה שהנפש שלך רוצה. אולי הגוף נהנה ואת מרגישה עונג, אבל הנפש לא רוצה, לא מוכנה, לא ככה ולא עכשיו וכו´. על פי מה שכתבת בהודעה השנייה שלך, ככה זה מרגיש לי. אז אולי תנסי לדבר על הצד הזה, איפה הנפש שלך, איפה את, הרצונות שלך סביב העניין הזה.

../images/Emo7.gif

הגוף שלך הוא שלך.. ואל תתני לאף אחד לקחת אותו ממך... זה נראה כאילו שפשוט פחדת להגיד שאת לא רוצה.. אולי פחד לאכזב אותה, לפגוע בה.. ברגע שבאמת אכפת.. החלק הפיזי הוא כבר לא המרכז.. וקשה להגיד שמפריע..וקשה להגיד כשכואב.. אבל זאת הזכות שלך.. ואסור לך לוותר עליה.. תגידי מה שאת מרגישה ואל תתני לגוף שלך ללכת... -חיבוק גדול- עם המון המון אהבה

למעלה