penelopy

New member
../images/Emo51.gif

לפני כשבועיים הצטרפתי לפורום משפחות אנשים עם פיגור .(תחת השם "תמר") לא האמנתי עד כמה התקשורת עם אנשים שחווים את מה שאני עוברת תעזור לי. רציתי להודות לעמיקם ולכולכם על התמיכה . תודה מכל ה -
פני

shohamye

New member
פיזיוטרפיה

שלום תמר או אולי פני... שמחתי לשמוע שגילית שההשתפות בפורום עוזרת. אני "שותה" אותו בצמא כל יום לראות אם התחדש משהו. חזרתי למה שכתבת בתור תמר, וגיליתי פתאום ששאלת שאלות על הפיזיוטרפיה שהצעתי לך, מצטערת שלא שמתי לב לכך, כנראה שפיספסתי. בכל אופן, השיטה נקראת מדק.והיא עובדת פלאים על הבת שלי, לנו אישית אמרו שהידרותרפיה לא כל כך תעזור, וניסיתי פעם אחת ואני מתלבטת אם להמשיך בזה. הפיזיוטרפיה בבית שמש עולה 160 לשלושת רבעי שעה, מבחינתי זה שווה כל אגורה ממש. עובדים עם הילד עד שהוא בעצם לומד לשבת יציב וללכת טוב (וזה יכול לקחת כמובן כמה שנים טובות) בכל אופן אנחנו רואים שיפור משמעותי מאז שהתחלנו, וכל הצוות שמטפל בה רואה את השיפור משבוע לשבוע. אני אכתוב לך את הטלפון שלה בימים הבאים, כי הוא לא לידי כרגע. ושווה לפחות להרים טלפון אליה ולברר או לבוא פעם אחת לבדוק, כי אני יודעת שכל מי שעושה את זה מאד מרוצה. אשמח לשמוע ממך. בהצלחה יעל

penelopy

New member
אני אשמח לקבל את הטלפון

אני אשמח לקבל את הטלפון שלהם. התחלנו הידרוטרפיה ונראה לי שזה הולך לכיוון חיובי, ראשית גלעד (הבן שלי) נהנה מאוד במים, מעבר לכך שהוא נהנה הוא גם משתף פעולה במים (מה שלא קורה בטיפול פיזיוטרפיה רגיל שבמהלכו הוא בעיקר בוכה). נשתמע פני

shohamye

New member
הטלפון של...

לפני שלום אני מביאה לך פה את מספר הטלפון של חוה שטרן, המטפלת במדק: 9916675-02 אבל מלכתחילה אני אומרת לך, שאפילו שהוא בוכה בפיזיוטרפיה, אל תיבהלי במדק, כי הבת שלי אמנם לא בוכה בדר"כ בפיזיוטרפיה, אבל במדק היא בוכה כמעט תמיד, וזה לא כי כואב לה, אלא סתם כי אולי מציק וקשה... אבל אני כבר לא נבהלת מזה, ואני רואה שזה עוזר לה, אז אני מקנחת לה את האף ומוחה את הדמעות וממשיכים הלאה. ברור שכשאני עושה לה בבית, היא פחות בוכה (לא בגלל שזו אני) אלא כי אני עושה את זה יותר בנחת ויותר רגוע, ומרגיע אותה בין התרגילים, ובטיפול כמובן שאין זמן להרגיע, ויש לחץ של זמן ורוצים להספיק כמה שיותר. בקיצור, לא להתייאש מהר מידי, זה עובד בדר"כ מצויין. רק צריך להתמיד ולהאמין. בהצלחה יעל

למעלה