עדינייה

New member
../images/Emo51.gif

לכול חברי הפורום שלום רב. . בשנים האחרונות נקלעתי למצבים קשים סביב מאבקי הגירושים שהיה לי עם בעלי (דאז) ואבי ילדי (היום). אם הייתי מדמיינת את חיי בשנים הקודמות, לא הייתי מעלה על דעתי שאהיה חלק מסיפורים כאלה, כאילו שיצאו מסרט. בכל התהליך לוויתי על ידי עובדת סוציאלית שהגישה תזכירים לבית המשפט. וסביב זה רציתי להביע את תודתי ואת הערכתי לפעילותכם שאני יודעת שאתם עובדים בתנאים קשים ובעומס אבל למרות זאת העובדות הסוציאליות היו נעימות הליכות ויכולתי לראות שבאמת איכפת לכם ושאתם פועלים מתוך רצון לעזור ותחושת שליחות. אני מודה שזה לא היתה תמיד הרגשה נעימה לעמוד מול שאלות חודרניות והלכלוכים של בעלי וגם התחושה שבודקים אותך כל הזמן על מצבה של הילדה ולא תמיד הייתי שיא הנחמדות ולקח לי זמן להיתרגל אבל תמיד ידעתי שאתם פועלים לטובת הילדים. היום המצב רחוק מלהיות אידאלי, גרושי משסה את הילדה נגדי, אבל אני מאמינה שנוכל עם הזמן להתגבר על הכול. ושוב, רציתי להביע תודה לפעולתיכם. באיזשהו שלב אפילו חשבתי לעשות הסבה מקצועית ולהיות עובדת סוציאלית. תודה!

SuperGirl 25

New member
שמחה שהיתה לך חוויה חיובית

ואני מקווה שהעובדות המעורבות יודעות זאת. לפעמים פידבק חיובי הוא ה-סיפוק (שהרי כלכלית אנחנו בדר"כ לא מתוגמלים...) מקווה שתתגברו במהרה ותצאו מהמצב אליו נקלעתם!

כך זה נראה

כשמנהלים מאבק ומצליחים לשמור על אופטימיות, מבלי ליפול להאשמות, עם מוכנות לראות את הכוחות שבפרשה מבלי להתמסר לתחושת הקרבן ובלי לשקוע עם החלקים המייאשים והקשים שלה. מעניין איך הצד השני רואה את העניין. נראה לי שאם את מרגישה שהעו"סיות פעלו איתך, בעלך עשוי לחשוב שהן פעלו נגדו. הכל יחסי...

ג שם

New member
רק שיהיה טוב,

לך ולמשפחתך. ובענייני מחמאות לעובדים הסוציאלים- אנחנו שמחים תמיד לקבל הכללות מסוג זה. מזל שלא באת בטענות כלליות נגד העובדים הסוציאלים, יא ואראדי איזה שרשור שהיה מתפתח (
טוב, בסדר, סתמתי.)

למעלה