ויום
לכולם

קרן*~

New member
../images/Emo52.gif ויום ../images/Emo42.gif לכולם

מתנצלת שלא הייתי פה לאחרונה...... שבוע ארוך עובר עלינו....... חמותי הגיעה ארצה ל3 חודשים... והמטפלת עוזבת השבוע...
.. אני לא יודעת למי יהיה קשה יותר להם או לי????? ובכלל לדעתם האם הם ירגישו בחסרונה???????? הם בני שנה......האם ירגישו באמת בתחלופה בין המטפלת לחמותי? ואז כשחמותי תלך הם יכנסו לפעוטון/משפחתון.....כל כך הרבה שינויים......מסכנים שלי......

imale

New member
היי קרן, זו ענבל של רומי...

ברור שלא יהיה קל, כל כך הרבה שינויים יכולים להיות קשים גם לאדם בוגר, ודאי לילדים, ועוד בפרק זמן כה קצר... אבל... שינויים הם חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו. גם ילדים צריכים להתרגל לשינויים, לדעת שלא תמיד הכל אותו דבר, וללמוד להתמודד עם זה. אלו החיים האמיתיים, ומי שכל חייו היו שגרה ברוכה (?) יתקשה יותר בהמשך, כשדברים ישתנו לו מול העיניים. הם צעירים ולומדים מהר. הם ודאי ירגישו בחסרונה של המטפלת האהובה, ויתגעגעו אליה, אבל יתרגלו לנוכחותה של חמתך. יש אפשרות להפוך את הכניסה למעון להדרגתית? שילכו עם חמתך (או מישהו מוכר ואהוב אחר) כמה ימים, וילמדו להכיר את השטח? זה אולי יכול לרכך את סחרחרת השינויים, ולגרום לדברים לזרום יותר בנחת... שיהיה בהצלחה!

ענבלוש, מתי הפכת לאמאל´ה? צריך../images/Emo6.gif

להתחיל להתרגל לכינוי. כ"כ הרבה אמהות מוכרות מפורומים אחרים ששינו את הכינוי , אני כבר לא יודעת מי זו מי.

קרן*~

New member
תודה מתוקהההההההה../images/Emo23.gif

וברור שאני אהיה איתם בהתחלה שלהם פעוטון מה שלא יהיה......

למעלה