יום כיפור

m o r s h

New member
גמר חתימה טובה ../images/Emo52.gif

השבוע חל יום כיפור.. זה הזמן להגיד סליחה, אני רוצה לבקש סליחה מכל אחד פה אם הוא נפגע ממשהו והגיע הזמן לדף חדש לקראת חג הסליחות.. אז סליחה ממני אליכם! זה הזמן לשרשר את הסליחה שלהם ונשמח אם תספרו אם אתם צמים? מדליקים חשמל? אוכלים בבית?

amir mc

New member
שיהייה לכולם צום קל!

למי שצם... וזה הזמן להגיד סליחה אם פגעתי או אמרתי משהו לא במקום...... אמיר:)

M i R i L e

New member
חחח קפרה עלייך... **../images/Emo52.gif**

באמת השבוע יום כיפור, וזה באמת הזמן לבקש סליחה. אז זה מה שנעשה לא?
אז
לכל מי שאי פעם פגעתי בו (ולא רק השנה..) וזה אף פעם לא בא מכוונה תחילה. וזהו, גמר חתימה טובה לכולם. וצוק קל למי שצם. אני לא צמה. ואצלי בבית גם מדליקים חשמל וכל זה..
טוף..כל אחד ואמנותיו.

aMiRi GiRl

New member
../images/Emo52.gif

בכל מי שפגעתי בו במהלך השנה הזו! אני
את כולכם! "אני לא צמה. ואצלי בבית גם מדליקים חשמל וכל זה.. טוף..כל אחד ואמנותיו. " ציטוט ממירי כנ"ל לגבי

אני מאחלת

לכל הפורום המדהים גמר חתימה טובה צום קל ו
למי שנפגע. מכל ה-
לכל אחד ואחד מכם. באהבה רבה רעות

zionyeo

New member
סליחה למי שנפגע ממני השנה,

לא התכוונתי לפגוע באף אחד! אוהבת את כולכם :) אני צמה!!! (אולי הצדיקה היחידה פה?! חחח)... לא מחשב, לא אוכל, לא שתיה- כלום! שומרת יום כיפור! אז תתגעגעו אלי קצת ביום כיפור חחח טוף, אז באמת שיהיה גמר חתימה טובה ומצטערת בפני מי שנפגע..

mary lou

New member
היחידה? כן... זה אפשרי ביותר...

טוב, אני צמה... אבל אני לא צדיקה,אני בהחלט כופרת |שטן| האמת היא שאני צמה בשביל הדיאטה, או בגלל ההרגל, עוד לא החלטתי קיצר שיהיה צום קל <מה שמביא אותי לפרדוקס הבא- מי שצם הרי צם כדי להתענות, אז אם מאחלים לו "צום קל" זה בעצם כמו לאחל לו "תצום, אבל שמטרת הצום שלך לא תתגשם" אז מה $%#&# ? >

miamor17

New member
../images/Emo52.gif (על מה? טוב לא חשוב)

שיהיה צום קל! (למי שצם). לדעתי, זה יום לעשות בינך לבין עצמך חשבון נפש, אז יחד עם כל היציאה של הערב (כי תכלס, נפגשים בערב עם כולם ויוצאים) תמצאו קצת זמן לעצמכם ותשאלו את עצמכם כל מיני שאלות על החיים שלכם....(אפשר גם לענות). ותזכרו ששנה הבאה תמיד תהיה יותר טובה! ואם אתם אוכלים אז לא לעשות את זה מול אנשים שכן רוצים לצום (שנה שעברה באתי מול אחותי עם חביתה שעה לפני סיום הצום, כמעט נרצחתי) אה ולכו לבית כנסת בערב יום כיפור!!! תלבשו לבן ואל תפספסו את השופר...אני אף פעם לא פספסתי...יש בזה משהו מאוד מיוחד.. טוב מה אני עושה מגילות גמר חתימה טובה לכולם

LOVEאמיר

New member
יפה אמרת../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif הצחקת אותי עם החביתה

חחחחחח...

למעלה