ימים קשים עוברים...

ציף שלי

New member
../images/Emo52.gif ימים קשים עוברים...../images/Emo7.gif

אני מצטערת שאני לא נמצאת הרבה זמן בפורום. אבא של בעלי עדיין מאושפז במצב קשה (אך יציב - לדברי הרופאים) בטיפול נמרץ ברמב"ם. ואני מוצאת את עצמי בין העבודה-לימודים-נסיעות לבית חולים-וכמובן קרן האור של חיי,ישי. בעלי לפעמים נשאר לישון בבית החולים ואני נשארת לבד עם ישי. בשבוע האחרון גם לא הספקתי לשאוב חלב לישי כמו שעשיתי במשך החודש וחצי האחרונים, ושכבר שאבתי לא ממש יצא משהו וזה דיכא אותי יותר. לחשוב שרק לפני 3 וחצי חודשים כולם באו לבקר אותי אחרי שישי נולד - סה"כ 3 קומות מעל...ועכשיו הכל התהפך. מקווה שיהיו בשורות טובות.

POOH*

New member
../images/Emo24.gif מאחלת החלמה מהירה...

ואם במקרה את רוצה קצת חלב רק תגידי כי יש לי המון שעוד מעט יצטרך להיזרק לפח... POOH

אפעופ

New member
שולחת קצת ../images/Emo24.gifים

ואיחולי החלמה מהירה. הסיפור הזה ממש זעזע אותי. תחזיקו כולכם מעמד.

תפי

New member
ציפ ציפ

אני רק יכולה לתאר את הימים הללו שאת עוברת. את מוזמנת לטלפן, לבקר, להפגש או כל דבר אחר שאני אוכל לעזור, אני אשמח. מקווה שחמך יחלים במהרה. יפעת

odeia

New member
רפואה שלמה. תנסי לנוח כשהילד ישן

עזבי כרגע את הבית יסודי, מותר לחפף לפעמים. אז נכון שרק לא מזמן באו כולם לבקר אותך וכרגע את יותר לבד, אבל אולי תמצאי חברות ותיפגשי איתן, אולי אפילו בנות מהפורום ויהיה לך נחמד ונעים.

wieci

New member
../images/Emo24.gif אויש, איזו תקופה קשה |חיבוק

קבלי הרבה
ים. אין לי מילים חוץ מפשוט תחזיקי מעמד, אף תקופה קשה לא נמשכת לנצח.

משוש30

New member
ציף מתוקה! אנחנו מחזיקות לך אצבעות

שאבא של בעלך יחלים במהרה. סיפור נוראי! הוא ער? מתקשר? אל תדאגי בקשר לשאיבה מקסימום תשלימי עם תמל בינתיים וכשהדברים ירגעו תחזרי לשאוב יותר והגוף יגביר את ייצור החלב. בינתיים יכולה רק לשוח לך המון

קרניר

New member
יכולה לשלוח בעיקר ../images/Emo24.gifים

ולהגיד שליבי איתך.... מקווה שהכל יסתדר במהרה.

yaelia

New member
שולחת ../images/Emo24.gif

מקווה שיחלים במהרה. תשתדלי לנוח ולשמור על הכוחות כמה שתוכלי.

ילדונט

New member
../images/Emo24.gif

את רוצה שנקפוץ לבקר? אני אמנם חוזרת לעבודה, אבל אנחנו יכולות לקפוץ אחרי... בכל מקרה תחזיקי מעמד, והחלמה מהירה.

nubi

New member
מתי את חוזרת?

ובדיוק עכשיו נזכרתי עם הפעוטון. אני אשלח לך מסר.

nubi

New member
../images/Emo24.gifבדיוק

דברו על המקרה הזה אתמול ברדיו חיפה. מזעזע! החלמה מהירה!

למעלה