מפגש הפורום בוטל

avielss

New member
../images/Emo52.gifמפגש הפורום בוטל../images/Emo52.gif

מכוון שלא היה מקום ביד אליהו להכיל את כולם לכן הפורום יתקיים בצורה מצומצמת יותר אבל ברצינות הדיבורים על מפגש הפורום מתחמם נורא וטוב שכך (אני לא יכול לחכות אני כל כך מתעגע לאנשים שאני מכיר ורוצה נורא לפגוש את אלא שלא..) והכי טוב לדעתינו להעביר מסרים על המפגש במייל-תיבת מסרים וזאת כדי למנוע נזק ואאוטינג למארחים ולעצמינו. ועוד משהו רצוי נורא נורא שלא להזדהות בשם המשפחה לא להחשף ברשת יותר מידי היו כמה הודעות כאלה היום וחבל היידה שיהיה ערב טוב

רותי ב.

New member
גם אני רציתי להשתתף

בדיון על הפער העדתי, ועל הזיקה למוצא, וחששתי לפרסם שם משפחה...
אז יישארו דיונים למפגש, כשיהיה.

RORGAD

New member
שלום לך זימבול-את לא חייבת

להכנס לפורום שלנו אם כל כך משעמם אותך, את לא חושבת שאת משעממת? ולא קוראים לך במקרה גם פרלה? תתביישי לך ככה להעליב אנשים שלא עשו לך כלום. אנחנו מרגישים נהדר עם הפורום שלנו. אם משעמם לך אל תכנסי.

זימבול הנכבדה

מה דעתך להכניס תכנים מעניינים לפורום? מבטיחה לך שהתגובות תהיינה אינטליגנטיות ומעניינת.. נו אז?

may55

New member
זימבול או זיבול../images/Emo35.gif

כל אחד צריך למצוא את הפורום המעניין אותו לא טוב לא מעניין חפש מקום אחר כמו בשיר של שרית חדד: לך הביתה מטוי שלום ותודה......

רותי ב.

New member
../images/Emo39.gif ברוך/ברוכה הבאה - או ברוכים

הנמצאים (בכינויים אחרים, נגיד). לפחות מקבלים אותך יפה. רוצה משהו לשתות??? חם שם בחוץ

זימבול

New member
אני מעדיפה לשתות קפה עם בני תרבות

שלא מרכלים כמו זקנות זקנות אלא אומרים דברים כדורבנות

רותי ב.

New member
את מכירה פה מישהי / מישהו?

יודעת שאנחנו לא מספיק בני תרבות בשבילך? למה? לא הבאנו מרשמים לבקלה, או מאכלים אחרים? איפה טעינו?

רותי ב.

New member
אני חשבתי שזה את/ה (אחד הם)

שהתקפת אותנו. אנחנו הצענו לך מכל טוב הדגה והמשקאות.

רותי ב.

New member
ומה רצית???

שאתה תירק עלינו ואנחנו נגיד "עוד, עוד"??????? לא מוגזם קצת?

may55

New member
רותי ולכל החברים האמיתיים| ?|

מה קרה חברה מי עקץ
אותנו שיצאנו מפרופורציות וכותבים ומעירים כל כך הרבה זמן לאיזה משועומם/ מת כיתבו מתכונים טעימים למחר לכבוד שבת בדיחה או משהו טוב לעודד כבר סיפרתי מה עברתי ואני עוברת אז עיזבו שטויות ועיזרו לי לתכנן בישולים למחר וגם עוגות טעימות וקלות כדי לארח חברה צעירים תודה מראש

may55

New member
עובדה ../images/Emo35.gif לא זוהי דיעה אישית

זוהי דיעה לא עובדה אם זוהי התחושה שלך אין מה להתווכח עם תחושות פשוט כך מקל קח תרמיל ותעבור לפורום אחר
ביי

למעלה