נשמות שלי!!!

../images/Emo52.gif נשמות שלי!!!

סליחה שאני לא נמצאת כאן הרבה.חזרתי מבי"ח הבן שלי הקטן,רועי, שבר את היד וניצלנו אמנם מניתוח מסובך, אבל הוא מושבת לחלוטין. הסכימו לא לאשפז אותו אבל אנחנו חייבים לשמור עליו, כי אסור לו לזוז. [יש לו שבר מסובך] הוא ממש מסכן. לא יכול לזוז, לא יכול לאכול לבד, שלא נדבר על שירותים ומקלחות...מושבת לחלוטין. זה אומר שאני ... הידיים שלו לצורך העניין. מבקשת את סליחתכם, אבל אני עסוקה עד מעל לראש. לא אוכל להיות כאן בימים הקרובים בצורה רציפה. שולחת לכולכם אור ואהבה. שמרו על עצמכם בבקשה. אנסה מדי פעם לתת הצצה. בבקשה.... תנו כתף לכל מי שצריך. ענו על השאלות והסבירו פנים. אני אהיה בפון. מי שצריך את הפון שיכתוב לי ואשלח לו. אבל לא לכעוס אם אקרא מסרים מאוחר, ממש אין לי זמן לכלום. יאללה...אוהבת המוןןן ארי.

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gifאת לא צריכה להתנצל

על זה שאת עוזרת לבן שלך..גם ככה את נותנת מעל ומעבר לפורום... קבלי המון
והרבה הרבה בריאות.. מקוה שהשבר יחלים מהר..

1mayush

New member
אין לך מה להתנצל, זה ברור

חמוד כזה רועי
שיבריא כמה שיותר מהר !!! לגבי טיפול בפורום, את יודעת שאין לך מה לדאוג
אני אתקשר בסופ"ש :)

מיוש94

New member
וואו מסכן!שירגיש טוב

אין לך מה להתנצל...זה ברור מאילו ושוב פעם...העיקר שירגיש טוב כמה זמן הוא יהיה ככה?

מסכן רועי:( תאחלי לו החלמה מהירה מאיתנו

וזה ממש לא נרוא בריאות קודמת לכל

doshie

New member
היי לכולם חזרתי ....מהפנימיה...

היי חזרתי והיה ממש כיף ועשינו צחוקים מסתבר שפנימיות זה הדבר שבעולם..אמא התגעגעתי אלייך .גילתי אני חולה עלייך גם אם את לא רואה את זה...אז שלום לכולם..תיזכרו עוד יומיים יום הולדת..(יום שישי)אוהבת ..את גילת...סתם..

doshie

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo20.gifיום עצמאות שמח לכוווולם!!!../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifיואו.../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני כ"כ מבינה אותך!!! תמסרי לו החלמה מהירה ודרישת שלום
.

למעלה