סליחה שאני פותח שרשור חדש . ניצלתי

igal777

New member
../images/Emo52.gif סליחה שאני פותח שרשור חדש . ניצלתי

שרשור קודם , אבל עדיין לא קיבלתי תגובות בשרשור ההוא. השאלה שלי כזאת - קניתי השבוע סמסונג גלאקסי ויש לי שבועיים להתחרט על הקניה . מישהו כאן יכול לספר לי מהן החסרונות של המכשיר הזה?

לורליין

New member
למה לחפש חסרונות?

אם הוא מתאים לכל מה שאתה צריך, מה זה משנה מה "חסר בו". לכל מכשיר יהיו יתרונות וחסרונות, השאלה למה אתה מחפש את החסרונות? תחליט מה הדברים שחשובים לך במכשיר - תבדוק אם יש אותם ואם אתה לא בטוח, תשאל...

roiial

New member
סמסונג גלאקסי

אני משתמש במכשיר כחלק מבדיקות תאימות לאפליקציות שונות. בסה"כ המכשיר טוב. אבל, הסוללה שלו מתרוקנת דיי מהר, ונכון להיום, סמסונג לא שיחררה גרסה עדכנית יותר מה- 1.5 וחבל. אני אסכם לך ככה, הוא מכשיר טוב ואתה תהנה ממנו אבל את ההתמודדות מול האיפון הוא ישאיר למכשירים אחרים.

igal777

New member
קודם כל תודה רבה .

יש איזו אפליקציה שאפשר להוריד ומונה את מספר ההודעות שנשלחו ואת מספר דקות האוויר היוצאות? חיפשתי במכשיר ואין דבר כזה . או שאולי יש?

igal777

New member
בואנ'ה שיחקת אותה , תודה roiial

הורדתי את התוכנה . אני צריך ללמוד אותה .הגדרתי את יום סיום חיוב החשבון שלי . ואם הגדרתי - אז אני מניח שזה קורא את המונים באופן אוטומטי בכל חודש? אגב...אם אני מתקשר למספרי חינם - אני יכול להפריד את הדקות למספרים הללו? אגב , אני מבין שיש בלינק ששלחת לי מבחר של אפליקציות . באמת תודה רבה לך .

roiial

New member
אני שמח שזה מה שרצית

וכן, ברגע שקבעת את יום החיוב האפליקציה תספור כל חודש מחדש, אתה תראה שהיא גם תציג מה המצב ועוד כמה ימים נשאר לחודש שלך. וגם כן, יש לך אפשרות בהגדרות לציין את המספרי חינם - אנשי קשר שלך, כדי שהיא לא תתחשב בהם. האתר ששלחתי לך הוא באמת נחמד, הוא דיי חדש אבל מתעדכן כל הזמן, אתה יכול למצוא שם דברים נחמדים.

igal777

New member
תודה , תודה , תודה . תבורך

איזה מזל שיש פורומים ואיזה מזל שיש אנשים כמותך

igal777

New member
אני חייב עזרה בנושא מסויים. כשקניתי את הגלאקס

הגלאקסי אז היה לי על העמוד הראשי של הטלפון מסגרת מלבנית עם רשימת האירועים והמטלות של כל יום . זה נמחק לי בטעות , וכבר שבועיים שאני מנסה להעלות את הרשימה הזאת ללא הצלחה. התקשרתי לתמיכה של סלקום , גם הם הצליחו לא עזרו לי . מה לעשות?. עוד נושא פחות חשוב , אתמול ניסיתי לשמוע גלגלצ דרך האינטרנט או כל תחנה אחרת אבל ללא הצלחה . מה צריך לעשות? תודה רבה . יגאל

roiial

New member
לא כל כך הבנתי

על איזו "מסגרת מלבנית" מדובר. אירועים ומטלות שסינכרת מאיפה שהוא או הוספת ידנית? ורדיו אתה לא יכול לשמוע מאתר אינטרנט במכשיר, זה לא נתמך. אני לא בטוח שזה אפשרי בגלקסי אבל אתה בטח תצטרך אפליקציה ואוזניות שישמשו כאנטנה.

igal777

New member
קודם כל תודה ישראל שאתה טורח מזמנך היקר

עבורי. אז ככה: אני לא התקנתי את חלון ההודעה הזה ולא סינכרנתי .( תשמע , אני דיי חטייאר ולא מבין גדול במחשבים ובטלפונים ). הקיצר...החלון הזה (המסגרת המלבנית ) הופיע באחד מ3 עמודי הבית של הטלפון כבר כשקניתי את הטלפון הוא היה מותקן שם . אני מתכוון לעמוד הבית שיש שם את החפש של גוגל . מתחתיו היה את חלון ההודעות הזה ושם היה רשום את רשימת האירועים של כל יום . מקווה שהסברתי לך בצורה ברורה . זה מאוד חשוב לי שיהיה רשום על מסך הבית את המשימות של כל יום . אעשה כל דבר שתציע , העיקר שהמטלות יהיו על המסך הראשי . ושוב תודה לך ישראל. תבורך

roiial

New member
אההה עכשיו הבנתי

בכיף. כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על מקום פנוי באחד משלושת עמודי הבית ואז יםיע לך מסך עם כמה אפשריות. תבחר את "Widgets" ושם דפדף עד שתמצא את מה שנעלם לך, אני מניח שזה יהיה הלוח שנה. בהצלחה... עדכן אותי אם הסתדרת.

igal777

New member
את מה שהצעת אני יודע. יש לי את לוח השנה בעמוד

הבית. אני לא רוצה קיצור דרך ללוח השנה . אני צריך את רשימת המשימות שיש לי בכל יום על העמוד הראשי. כך שכל פעם שאני צופה בעמוד הראשי -המשימות יופיעו לי מול העיניים. אתה מבין?.ניסיתי להעביר את סדר היום בלוחשנה כקיצור דרך בעמוד הראשי ולא הצלחתי. נושא אחר: מה זה הMOXIER הזה? יש באפלקציות המובנות (או שלא?) אנשי קשר דואר ולוח שנה עם המוקסייר הזה.למה זה נועד בכלל?

igal777

New member
אמרת שהורדת אפליקציה של הצגת תאריך במסך

הראשי. איזו אפליקציה זאת? ויש לך אפליקציה להצגת אירועים מהיומן בראשי?

למעלה