swirrrly

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo16.gif

נעדרתי לכיומיים בגלל בעיות במחשב, חלקן בלתי-צפויות. עכשיו אני כותבת מסתם מחשב נאכס ומסך שעוד מעט יהרוג לי את העיניים. לצערי, בחזרתי לכאן, נאלצתי לחזות בהודעות סתמיות רבות שלא קשורות לנושא הפורום, דבר שאכזב אותי. אני מבקשת לא לכתוב הודעות חסרות משמעות, ו/או שאינן קשורות לנושא הפורום.
כל הודעות ה
עליהן דיברתי כעת - נמחקו הועות נוספות בסגנון זה ימחקו גם הן מעתה והלאה. בשביל הודעות בסגנון זה, תכנסו לפורום
(553) אם יש נושא לא קשור שאתם פשוט חייבים לדבר עליו.. אבל רצוי שתשתדלו להמנע באופן כללי בכל הקהילות מהודעות ממש סתמיות. או שתכנסו לאוף-ט סתם בשביל להכיר את האנשים המדהימים שמסתובבים שם
ים ו
ות, שירלי
.

nadiwainer

New member
סולח. ../images/Emo16.gif

אין בעיות. סולח(ים?) גו שירלי. את המנהלת(
) תמחקי מה שבא לך.........
....... תאמיני לי שאם אני עובד עם מסך של 14 אינץ´, מצבך טוב......
וגם....וגם.....וגם.....וגם....שחכתי..... למה אני לא מצליח להקפיץ?מרגיז. ואל תפתחו שרשור כל פעם שאתם מפרקים במוחכם ההיפר-אקטיבי את המשפט שהדוד אומר, כדי להרוס את הפורום (ואת השדים
). ואל תפתחו שרשורי
סתמיים ואל תעשו הודעות צ´טיוצ... ולמה אני כותב את כל זה ב00:30 בלילה? *יוצא לסוכה* הבנתם את הרעיו, נכון... או שאתם רוצים את עשרת-הדיברות?
לילה טוב...ותדליקו
קטנה כדי לגרש את האסי-וו וטאסו-לאן.... ושנדו..... ביי

nadiwainer

New member
ג´קי צ´אן עונה 4- באייקונים....(=

ג´קי,
, והדוד
, הלכו לבקר את
העידנים. הם ישבו ודיברו שתו קצת
, ונזכרו בג´ייד שהפכה ל-
, בגלל ה-
(פסל). באותו הזמן, ולמונט
, החליט לצאת מה-
, כי הייתה
נעימה. הוא ראה בפארק
ים, ו-
ים, וקרא
ים, לעונה ה-4, והוא אפילו לא קיבל את התסריט!
ג´קי החליט להתנקם בו.....
.... המשך יבוא.....

כמובן..

את המנהלת יש לך זכות מלאה למחוק מה שלטא נראה לך ובאמת היו הרבה הודעות לא קשורות או סתמיות שבאמת היו צריכים למחוק
קלודיה

nadiwainer

New member
תודה! ויש לי בקשונת......

הרשתי מעצמי לבקש ממכם משהו: נכון שאנחנו לא המון בפורום, אבל אשמח אם תכנסו לאתר "המסך המפוצל", ולמטה בצד ימין של האתר יש סקר, ובו תצביעו ל- הבית של המכושפות. תודה רבה.

nadiwainer

New member
זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש

חשוב! מה כבר ביקשתי? פליז תצביעו נו יאללה, רק תלחצו על הלינק ותצביעו.... זה לא קשה....

למעלה