ועוד אלף סליחות מכולם

../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif ועוד אלף סליחות מכולם

אין לי אלא להתנצל בפניכם על שנעלמתי במפתיע ונעדרתי מהפורום בשבוע האחרון
אז קודם כל נא לא לדאוג!!!!!!! תודה לאל,הכל בסדר אצלי ואיתי
התחייבתי לשמש כמפיק בפועל לפרוייקט מסויים ותחילת העבודה עליו תוכננה להתחיל רק בתחילת חודש אוקטובר רק שלפתע הוקפצתי מוקדם מהמתוכנן...
העבודה הנ"ל דורשת ממני להשקיע את כל כולי מבוקר ועד שעות הערב המאוחרות ולעיתים גם עד הלילה בעשרת הימים הראשונים ובעשרת הימים האחרונים שלה המיועדים להיות בסוף נובמבר כשבינהם ידרשו הרבה פחות שעות. יש ימים, כמו היום שבהם אני מקבל חצי יום "חופש" כדי להופיע בהצגות היום למשל הופעתי בכרמיאל ומחר בטיבעון אבל את שעות העבודה החסרות אני משלים אחרי ההצגות ואל תוך הלילה
כשאני מגיע הביתה אני כבר כ"כ עייף והעיניים הכחולות שלי שהפכו יותר לאדומות בקושי פקוחות, כך שעל לשבת ע"י המחשב, בטח לקרוא ולהגיב - אין על מה לדבר. יחד עם זאת אני שמח לראות שהפורום ממשיך להיות פעיל והתודה על כך מגיעה לכם
למרות שאני עובד ומופיע גם בסוף השבוע אנסה להשלים במהלכו את הפער איתכם. סליחה גם לליאורה ופורומזון, להראלה, חבובית, פיולה, מכל מי שהעלה הודעה או תמונות וכמובן גם מכל אלה שמנסים להשיג אותי בימים אלה ונתקלים בחוסר מענה או בפלאפון סגור
שלכם ב
גדולה דודי

דודי העיקר שיש לך עבודה ושאתה פה

גם אם לא פיזית מורגשת נוכחותך. והחברות כאן נפלאות..

liorashap

New member
איפה אתה בטבעון מחר?

גם אני מופיעה מחר בטבעון. אבל עם המקהלה שבה אני חברה, על הדשא של טבעון בקבלת שבת שהקהילה הרפורמית עורכת שם. אולי אפגיש אותה עם פורומזון - אם אדע שתגיע לדשא - 17:00 על הדשא מול המועצה, מרכז טבעון.

למעלה