ילדים שלי סליחה.....

סיגליה2

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo7.gif ילדים שלי סליחה.....

סליחה שהחופש שלכם משעמם מאוד.... סליחה שאני לא שם בשבילכם אלא בעבודה מבוקר עד ערב. סליחה שאין באפשרותי לתת לכם כסף לבלות להנות לקנות כמו שאר חבריכם סליחה שלא יצאנו לשום מקום ואת רוב הזמן בילינו בבית. בליבי תפילה שבעה" בשנה הבאה יהיה לכם חופש שמח באמת!! אוהבת כל כך ובוכה . אמא

דגנית

New member
סיגליה ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת בני כמה הילדים שלך, אבל יש המון אפשרויות לתעסוקה לחופש גם בבית, יש אתרים שלמים של דפי צביעה.. קו לקו, יצירות.. אפשר לקנות מדבקיות צבעוניות, בחנויות של הדולר, או בכמה שקלים לחוברת.. המון המון מדבקות צבעוניות ולהדביק.. אפשר לצבוע.. אפשר לעשות קייטנה בבית! אני מניחה שאם הילדים בבית, כנראה שיש איתם מישהו קצת גדול.. אפשר להפעיל אותם.. יש פה קישור לפורום המורים הגדול, את יכולה לחפש בו תעסוקה: [דפי עבודה, צביעה, הדבקות וכו'] http://www.orianit.org/fmorim/ אם תכתבי את הגילאים של הילדים, אולי נוכל לעזור לך עם רעיונות.. עוד שבועיים שלושה החופש מסתיים וחוזרים לשגרה.. חיבוק
ועוד אחד

מגי 336

New member
סיגליה יקרה,

היכן את גרה? יש שפע בילויים שלא צריך לשלם עליהם... כמו - ללכת לים או לפארק יש פארקים עם פינות ליטוף ואגמים עם ברבורים (או בלי), וגני שעשועים גדולים... אפשר לקחת את הילדים לחנות חיות לראות את הדגים באקוואיום ואת השרקנים והארנבות בכל עיר יש אתרים שם יש פעילות חינמית אפילו בקניונים - תמיד אפשר למצוא הצגות ברחבה בחינם, פעילות לילדים, ועוד... צריך רק לרצות צריך להשתדל לחוש פחות כקורבן זה אפשרי.

סיגליה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

לא צריך כל יום פסטיבלים... אני מאמינה שאם כל כמה ימים תעשו משהו יחד יהיה להם כייף. אפשר אפילו בערב לעשות יחד קומזיץ אפשר לעשות סתם הליכה ביחד ולדבר ולספר אפשר לראות יחד סרט בוידאו או בדי וי די אל תצטערי!!! לילדיך יש מזל שיש להם אמא רגישה כמוך אמא שרואה לטווח רחוק ודואגת למחייתם

למעלה