../images/Emo4.gifיאללה סגריה אחרונה

טוב עכשיו צריך לחבוש את המסיכה ולחזור למציאות לאותו הריח שאני רגילה כבר כמה שנים. ולחלום שאולי מחר אני התעורר אם הרבה כוח לשידור החוזר......

../images/Emo52.gif

אז..... מצטערת שככה התגנבתי לכאן. כן אני חדשה ישנה אבל עדיין לא מכירה אותכם/ן מקווה לעניין אותכם כי אני ממש מלאה. אז.... נעים מאוד אני האופטימית מקווה לנצח

טאKילה

New member
אופטימית לנצח../images/Emo39.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה

יופי של התגנבות,חומד הדלת פתוחה לכולם\ן..
תתרווחי להנאתך..נעים מאוד שבאת לפורום אהבה וירטואלית

../images/Emo6.gif

סיפור על אשה הרודפת אחרי בעלה ברחבי הבית, חמושה במטאטא. בסופו של מירדף היא מוצאת אותו מסתתר מתחת לשולחן. "צא משם, כדי שאוכל לחבוט בך כמו שצריך", היא שואגת. "אני הגבר בבית" הוא עונה בקול רם וצלול, "ואני -ורק אני- אחליט מתי אני יוצא"

../images/Emo8.gifאחת אחרונה לפני השינה

אדם מת ומגיע לגן עדן. בכניסה הוא מבחין שתני מסלולים. האחד מסומן כמיועד ל"גברים ששלטו בנשותיהם", השני מיועד ל"גברים שהיו סמרטוטים רכרוכיים". במסלול ה"סמרטוטים" משתרך תור ארוך ועמוס, ולכן פונה האיש למסלול "הגברים האמיתיים" שאין בו כמעט איש. לאחר המתנה קלה מתעופף לעברו מלאך ענוג, ובטון רך מסביר לו שזוהי ההזדמנות האחרונה שלו להודות באמת, ומסביר כי אמירת אמת היא שיקול מכריע לצורךקבלה בהיכלי הקודש. "למה נעמדת במסלול הזה?" שואל המלאך, "הרי לכל ידוע טיבם של יחסי גברים-נשים" "אשתי שלחה אותי", משיב האיש.

למעלה