איזה טלפון לקנות

ploompi

New member
../images/Emo53.gifאיזה טלפון לקנות../images/Emo35.gif

שלום, אני מתלבט בקניית מכשיר טלפון סלולרי חדש, סמארטפון עם מסך מגע. אחרי מעבר על כל הטלפונים הקיימים וצפיה בסקירות וכו' עדיין אני מתלבט בעיקר בין: Samsung galaxy s i9000 / HTC DESIRE / HTC DESIRE HD / IPHONE 4
עיקר השימושים בטלפון: שיחות,SMS,לוח שנה ותזכורות,נגן מוזיקה ונגן סרטים/סרטונים.
חשובה לי מאוד איכות שיחה וגובה הווליום, שאוכל לשמוע היטב את מי שאני משוחח איתו.
חשוב לי מסך שיהיה אפשרי לראות אותו גם באור שמש - מהבחינה הזו הבנתי שסמסונג הוא הטוב ביותר והDESIRE לוקה בבעייתיות. כמו כן מסך הסמסונג הוא טוב יותר ממסך הHTC.
נגן המוזיקה שבטלפון הוא דבר מאוד מאוד חשוב לי ואני רוצה נגן איכותי ומשוכלל - מהבחינה הזו HTC DESIRE נחות מהשאר והאייפון אני מניח במקום הראשון. באייפון אפשר גם לעבור בין השירים דרך הדיבורית בשלט האזניות שלו, בניגוד לסמסונג למשל. בDESIRE אין אקולייזר.
צפייה בתכני וידאו HD חשובה לי - כאן הסמסונג במקום הראשון, גם מול הDESIRE HD.
חשובה לי עברית - נוחות הקלדה והתקנה - האייפון אמנם מגיע עם העברית אבל גם בשאר המכשירים ניתן להתקין עברית הבנתי בלי בעיה (הכוונה פחות לממשק ויותר לקריאה וכתיבה).
חשוב לי מכשיר שאוכל להתאים אותו כפי שאני רוצה - מהבחינה הזו האייפון די נחות. חשוב מכשיר שיתעדכן באופן שוטף דרך מערכת ההפעלה שלו וכו'. גם ניהול לוח שנה ותזכורות לטעמי הנוח ביותר הוא של הסמסונג.
סוללה ארוכת טווח חשובה - בשימוש ממוצע של קצת שיחות וקצת מוזיקה וקצת סרטים וקצת משחקים שיספיק ליום אחד מלא - מהבחינה הזו הבנתי ש HTC DESIRE נחות.
איכות מצלמה היא דבר חשוב, אך אני מוכן להתפשר עליו.
אפשרות לשיחות וידאו/מצלמה קדמית - הDESIRE נופל מהשאר, האייפון מגביל רק לשיחות בין אייפונים.
פחות אכפת לי אינטרנט, אבל אני מעדיף כמובן תמיכה בFLASH.
מעדיף שקע אזניות 3.5 מ"מ
מכשיר עם מעט תקלות האם לדעתכם שווה להמתין לטלפונים חדשים שעומדים לצאת ולהתאים בצורה טובה יותר לצרכיי? כמו כן, עיקר ההתלבטות שלי כרגע היא בין HTC DESIRE HD לבין SAMSUNG GALAXY S I9000 - במי הייתם בוחרים ולמה? אם בסמסונג, האם יש טעם להמתין להשקה בארץ או לקנות בחו"ל? ומדוע? נ.ב. האם אפשר להתקין את ממשק HTC SENSE גם בטלפון סמסונג? תודה מראש!

Samsung

אני ממליצה (מהשימוש הקצר יחסית של כשבוע) על הסמסונג. הנושא של הסוללה עדיין לא מספיק ברור לי כי בינתיים "שיחקתי" המון עם המכשיר אבל מעבר לזה נראה לי בחירה מעולה. קניתי בחו"ל התקנתי עברית ולא נתקלתי בשום בעיות מיוחדות. (כמה בעיות שוליות לדעתי, הכותרות של האימיילים בתוכנת הסינכרון כתובות משמאל לימין לדוגמא). מה שחסר לי עדיין זה מעבר בין אנשי הקשר שכתובים בעברית לצורך SMS לדוגמא (לשיחות טלפון אני משתמשת ב DEILER). מקווה שעזרתי.

ploompi

New member
תודה, מה הכוונה מעבר בין אנשי קשר בSMS?

אני נוטה לכיוון סמסונג כרגע.

דפדוף

הכוונה לדפדוף בתוך אנשי הקשר. (אל תתייחס ל SMS) יש אפשרות לדפדף לפי אות ראשונה בלועזית אבל לא מצאתי אפשרות כזו בעברית.

A n d e r

New member
אני מוכרת סמסונג קאפטיוויט חדש אם אתה מענויין

אם אתה רוצה אני יכולה לתת לך את כל הפרטים עליו

למעלה