אייך מכינים עוגיות מעוצבות?.

12רוניתי

New member
../images/Emo53.gifאייך מכינים עוגיות מעוצבות?.

מהו החומר הצבעוני בו מקשטים את העוגיה?. האם מכינים אותו לבד או שקונים?? אני חדשה בפורום הזה. חולמת לדעת על העוגיות האלו ובכלל על אומנות זו. יש לי סיכוי רק מהאתר ללמוד או שעלי ללמוד בסדנא?? מחפשת תשובה לשאלתי. ברצוני להכין עוגיית לב או פרח ולקשט בחומר צבעוני מסביב מהו החומר? תודה לאחר ההקדמה הארוכה שלי(זה רק מהתלהבות להעיז לבצע, מה שלא ביכולתי).

t a l talim

New member
../images/Emo140.gifשלום לך, ברוכה הבאה!

בבקשה, מתוך מאמרי הפורום- מתכון מומלץ לעוגיות בצק פריך- רכיבים: 200 גרם חמאה 200 גרם סוכר 2 ביצים 3 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה אופן הכנה: לשים הכל ביחד מצננים מעט במקרר מרדדים וקורצים צורות אופים בחום בינוני 7-10 דקות. מקור המתכון- גילגולית ניתן לאפות עוגיות שונות כמובן, על פי טעמכם האישי. יש לקרר את העוגיות לחלוטין לפני הקישוט ברויאל אייסינג. רויאל אייסינג- מתכון בסיסי: 1 חלבון ביצה (מספר 1) 250 ג"ר אבקת סוכר (פחות או יותר) מעט מיץ לימון. מערבבים היטב. כמות גדולה קל יותר לערבב במיקסר. לזילוף רויאל דרך פיה צרה, עדיף לנפות קודם את אבקת הסוכר. מחלקים את המשחה שנתקבלה לקעריות (עדיף כלים שניתן לסגור), וצובעים בצבעים שונים. סוג צבע המאכל המתאים הוא ג´ל או אבקה. לקונטור (קו המתאר החיצוני) יש להכין רויאל סמיך יותר (להוסיף אבקת סוכר), למילוי הציור ניתן להשתמש ברויאל דליל יותר (מדללים עם מעט מים או חלבון) ניתן לעבוד עם שק זילוף וצנטרים, קונוסים מנייר, שקית סנדוויץ עם חור קטן או מזרק. את הרויאל הדליל ניתן למרוח גם עם סכין או למלא בכפית. בהצלחה!

12רוניתי

New member
שאלה נוספת- האם יש רויאל מוכן??

הכוונה לחומר שאצבע את העוגיות??? ושאלה נוספת- היכן אוכל להשיג אבקת צבע מאכל או גל??בסופר יש נוזלי. הבנתי שהוא לא מוצלח לעיצוב עוגיות. אל תשלחו אותי לחנויות מתמחות כי אצטרך לנסוע. בדרך כלל אני קונה במגה או סופר סנטר. האם יש שם??

net the jet

New member
בארץ אין מוכן...לוילטון יש, אז אולי

אולי במקרה יש באחת החנויות שמחזיקות מוצרים של וילטון. מצטערת-אבל רק בחנויות האילו יש צבע מאכל ג'ל. ( במגה\סופר סנטר וכ"ו אין.) דרך אגב, ולוילטון יש שני מוצרים ( אבקות ) שמהן אפשר להכין רויאל ללא חלבון, אבל גם הם ניתן לרכוש רק בחנויות הנ"ל.

brownie65

New member
בוקר טוב רוניתי../images/Emo42.gif

אין להשיג רויאל מוכן. אבל רויאל אייסינג הוא פשוט מאוד להכנה - ראי במתכון למעלה. מצטערת לאכזב אותך שוב, אבל צבעי מאכל בג'ל ובאבקה יש להשיג רק בחנויות המתמחות. בסופר יש רק צבעים בנוזל, שאינו מוצלח לא לרויאל אייסינג ולא לבצק סוכר. באיזה איזור את גרה? אולי דוקא קיימת חנות קרובה אליך?

12רוניתי

New member
אני גרה בת"א ליד קניון ר"ג האם יש ח

חנות באזור??או במקרה ברמת השרון?? כי מחר אהיה שם.

net the jet

New member
ממליצה לך לקפוץ לדרום העיר- יש 3

חנוית אחת ליד השניה ( גרובשטין, חייק ו4שף ) כך שאם חסר משהו באחת-תיכף קופצים לשניה. זה ממש לא סיפור לנגיע לשם-וממש שווה !

אני חייבת לציין

שלא היה לי צבע אדום וצהוב לעוגיות {שאגב יצאו מאוד טעימות...הכנתי בחופש פעמיים..!
} אז הצלחתי לצבוע בעזרתם, פשוט שמתי יותר אבקת סוכר..

למעלה