איך אני מכינה שובר מתנה

idozvia

New member
../images/Emo53.gifאיך אני מכינה שובר מתנה

יש איזה אתר ? תוכנה? או שצריך להכין בפוטושופ?

milshake

New member
ב-Your Etsy

מתחת ל-PROMOTE יש לינק שקוראים לו Coupon Codes, זה משהו חדש, את יכולה להגדיר שם מבצע של הנחות, שאם הלקחות ישתמשו בו בהזמנה הם יקבלו הנחה של ככה וככה אחוזים. את יכולה לפרסם את הקופון בחנות בתור מוצר, שרק יהיה כתוב בו "שימו קופון 10OFF בצ'קאואט וקבלו 10 אחוז הנחה" או משהו בסגנון

milshake

New member
אז בכל תוכנה גרפית שניתן להקליד בה ולשמור

כמו פוטושופ.. או הצייר של ווינדוס.

אורלי p

New member
אפשר להכין גם בפיקאסה

לקחתי את אחת התמונות והוספתי עליה טקסט כשירכשו אחד כזה אכין את השובר עצמו בוורד... זה בנתיים אורלי

pnina55

New member
בנושא הקופונים

הקמתי קופון אחד כזה אך עדיין לא ברור לי איך הלקוח אמור לדעת על כך ..האם יש באטסי איזשהו מאגר? במידה ואני מפרסמת אותו , היכן בהזמנה הלקוח אמור להכניס את הקוד שלו? האם אז אוטומטית ההנחה תרד? אודה על תשובות...:)

milshake

New member
את אמורה לפרסם אותו

הכנסת הקופון היא בזמן הצ'קאואט ואז תינתן ההנחה. את יכולה לעשות מוצר שמכריז שיש קופון ולשים את המוצר בראש החנות. את יכולה לכתוב ב-ANNOUNCEMENTS. את יכולה לפרסם בפייסבוק או טוויטר אם יש לך. ואת יכולה לעשות קופון רק לקונים חוזרים ולהפיץ אותו בין אלו שכבר מכרת להם לקניה חוזרת ולכתוב אותו על כרטיס ביקור או פתקה בכתב יד.

ifat36

New member
לגבי הקופון

אם אני נותנת את קוד הקופון, והלקוח כותב אותו בצ'ק אאוט, זה אוטומטית מוריד את ההנחה במחיר, או שאני אמורה לזכות אותו אח"כ כמו תמיד? לא מצאתי באטסי שום הסבר לזה תודה

זה מוריד אוטומטית את האחוז

מהמחיר, והעמלה של אטסי מחושבת לפי המחיר החדש כך שזה גם חוסך כאב ראש וגם כסף.

למעלה