איך גורמים לתינוקת לשתות?

מלכה ב.

New member
../images/Emo53.gif איך גורמים לתינוקת לשתות?

המחלה האחרונה ממש הורסת אותנו וגם אני חולה בנוסף אז בכלל... קרן (8 חודשים) החליטה שהיא הולכת על קריירת דוגמנות והפסיקה בשבת לאכול את המוצקים שבקושי אכלה עד אז, מילא. ביומיים האחרונים היא גם הורידה את כמויות השתייה. היום זה כבר ממש נהיה מוגזם, גם את הפורמולה לא רצתה לשתות, ועל שתייה אחרת במילא אין מה לדבר, יוצא שמהלילה הכניסה לגופה רק כ-110 מ"ל מה שמקרב אותנו למצב של התייבשות והרופאה מאיימת באינפוזיה... איך גורמים לילדונת לשתות? ניסיתי כל מה שעלה על דעתי (מים, תה ממותק, מרק, מיץ תפוחים, מיץ תירוש, ויטמינצ´ק ואפילו קולה (לא שמעתם את זה ממני, היא הושיטה יד כשאני שתיתי, אז אמרתי מה כבר יקרה העיקר שתשתה, אבל איפה...)). הצילו!!!

גם אנחנו עברנו אותו דבר בערך

באותו גיל, זה קרה כשהתחילו השיניים שירה היתה מסכימה לשתות מים בכוס וזו היתה האופציה היחידה אני יכולה לנחם אותך שזה עבר אחרי חודש וחצי בערך ומאז היא אוכלת בטירוף כל דבר פירות, מרק, סימילאק ומחזירה לעצמה את מה שהפסידה

תיורז

New member
אל תוותרי לה!!!

בני קיבל אינפוזיה מאותה סיבה וזה היה סיוט!! הצעתי היא: לקחת מזרק, את מכירה את המזרק שבעזרתו נותנים תרופות? אז בכל 5 דקות להזריק לפיה מים... אין ברירה העיקר שלא תקבל אינפוזיה! בהצלחה!

יונית ש

New member
הרבה בריאות קודם כל - לשתיכן ../images/Emo39.gif

כל כך חבל לשמוע . כמו שכתבו כבר הדרך היחידה זה עם מזרק ישר לפה! אין ברירה. היא חייבת לשתות כדי לא להגיע לאינפוזיה. אני יודעת שבטח ניסית הכל אבל אל תתיאשי. אולי היא רוצה לשתות בשכיבה. אולי אחרי שהיא נרדמת קחי אותה על היידים ותכניסי בקבוק לפה. ותוך כדי שינה היא תחל מיד ביניקה. דרך אגה אולי היא רוצה
בכל אופן כל משקה כרגע חיובי ולא משנה מה. הרבה בריאות מתגעגעות מאי יונית דרך אגב אין חדש בעניין חיפוש הגנים. נראה לי שאלך על הגן ברמות.

odeia

New member
מלכה שלום, מאחלת לכם שתרגישו טוב

לגבי השתיה, קודם לתת עם מזרק של 2-5 סיס י כל כמה זמן קצת מים לתוך הפה, גם אם תופסים את הפה קצת. רצוי ואפשר לשים במים טיפה אחת או 2 של רסקיו, זה מאוד עוזר להגביר את חשק השתיה. רסקיו רמדי מותר בכל גיל ובכל מצב. אפשר לנסות ע"י משחק, לתת לה לטבול אצבעות במים ושתכניס את האצבעות לפה וגם את תעשי וככה תוכלי גם להכניס את המזרק ולהזליף בעדינות שיהיה לה נעים בפה. אם צריך רייקי - תודיעי לי תהיו בריאים אורנה

עם כפית

נסי לתת לה כל כמה זמן. היה לי את זה עם ארז + הקאות ושילשולים זוועה. ותני עם הכפית קצת רק כ 2-3 כפיות או עד שימאס תלכי עם הזרם. חוץ מזה הם מחזירים בריבית אפילו בלילה... שתהיה בריאה.

יונית ש

New member
למלכה

מה שלומכן? מה שלום קרן? היא מוכנה כבר לשתות?, אני מקווה שהבריאות איתנה אצל שתיכן (לצערי אין לי טלפון) מקווה שלמוע ממך יונית

למעלה