איך מבטלים הזמנה של ספר באתר של הספריה?

למיטב ידיעתי

אי אפשר. או לגשת אליהם ולומר שיבטלו, או פשוט לא ליידע אותם, ולכשיגיע לא לבוא לקחת.. העובדה שאין אופציה לבטל הזמנה היא מאוד טיפשית בעיני, אבל זה המצב.

berta84

New member
דווקא מאוד הגיונית

הרבה אנשים נכנסים לאתר הספרייה ממחשבי האוניברסיטה ואח"כ שוכחים לצאת ואז כל אחד יכול לחטט בכרטיס קורא שלך... נניח יש ספר שחשוב עבור קורס מסוים והרבה הזמינו, מישהו יכול להעתיק את התעודת זהות שלך מהכרטיס סטודנט ולבטל את הזמנתך וכו', נכון שעבור יחיד שחושב על זה זה די פרנואידי אבל עבור הספרייה זאת דרך בטוחה למנוע בעיות.

flutter girl

New member
יש דבר חדשני שנקרא

אנשים שמספיק חכמים לשנות את הסיסמא שלהם למשהו אחר. אף פעם לא הבנתי את הקטע של להשאיר את הסיסמא אותו הדבר. דה פאק.

berta84

New member
באתר הספריה הסיסמא מוגדרת להיות התעודת זהות

אי אפשר משהו אחר

stkachov

New member
נכון

אבל הספריה כן יכולה לפץוח אופציה כזאת. במוסדות אחרים כן ניתן לשנות את הסיסמא.

flutter girl

New member
הממ, ייתכן

למרות שזכור לי שזאת הייתה אותה סיסמא שאני משתמשת בה בכל הSAP, אבל עכשיו אני לא בטוחה בזה, כי השתמשתי בזה רק פעם אחת ולכי תדעי.

יש עוד דבר חדשני שנקרא

אנשים עוד יותר חכמים שיודעים מתי צריך לשתוק. אף פעם לא הבנתי את הקטע של לרדת על אחרים בנוגע לדברים שאת בעצמך לא יודעת. דה פאק.

flutter girl

New member
אירנה יקירתי,

כשאני נכנסתי לספריה השתמשתי בסיסמא החדשה, או לפחות ככה זכור לי. ובכל אופן, הפואנטה פה זה שכמות האנשים שיחליטו להתלבש לך על ת"ז ולשנות שם דברים היא די מינורית, אלא אם יש סטוקרים מפחידים באונ' שלא ידעתי על קיומם (כאלה שגם תולשים מאמרים מספרים רק כדי שלא תוכלי לגשת אליהם).

למעלה