אינטרנט למתקדמים אשמח אם מישהו יוכל לעדכן אותי לגבי התנהלות הקורס. מה היה בשבוע שעבר ומה היה השבוע.
C chayahd99 New member 9/12/03 #1 ../images/Emo53.gif אינטרנט למתקדמים אשמח אם מישהו יוכל לעדכן אותי לגבי התנהלות הקורס. מה היה בשבוע שעבר ומה היה השבוע.
../images/Emo53.gif אינטרנט למתקדמים אשמח אם מישהו יוכל לעדכן אותי לגבי התנהלות הקורס. מה היה בשבוע שעבר ומה היה השבוע.
K kerenkk New member 9/12/03 #2 מה שהתנהל זה שאני עזבתי../images/Emo42.gif מתגעגעים?? אבל אם כבר, אז הקורס הזה מאוד מעניין ומלמד הרבה על האינטרנט-גם כשחושבים שכבר אין מה ללמוד עליו ואני מאוד נהנית בקורס החדש שלי
מה שהתנהל זה שאני עזבתי../images/Emo42.gif מתגעגעים?? אבל אם כבר, אז הקורס הזה מאוד מעניין ומלמד הרבה על האינטרנט-גם כשחושבים שכבר אין מה ללמוד עליו ואני מאוד נהנית בקורס החדש שלי
C chayahd99 New member 13/12/03 #3 ../images/Emo7.gif מה זאת אומרת עזבת??? עזבת זה אומר שאת לא מגיעה יותר או שזה אומר שביטלת את הקורס ועברת לקורס אחר? אני סומכת עליך (ועל עוד שלושה) בשביל סיכומים
../images/Emo7.gif מה זאת אומרת עזבת??? עזבת זה אומר שאת לא מגיעה יותר או שזה אומר שביטלת את הקורס ועברת לקורס אחר? אני סומכת עליך (ועל עוד שלושה) בשביל סיכומים