איפה יש הופעות סטאנד אפ????

Ofra m

New member
אהלן שוקולד וכולם - שאלה -

הבן שלי חוגג 18 בעוד חודש...ואני רוצה להפתיע אותו ביום הולדת שלא ישכח...או אטרקציה בשילוב ארוחת צהריים מיוחדת...או לינה במקום מיוחד, אין לי מושג ואני מתייעצת כמובן איתכם כי אני רוצה להפתיעו בגיל מיוחד זה....אנחנו זוג וילדיי בגיליים 18 8 ובת עוד מעט שנה.....תודה!!!!וגם שנה טובה ממני

האם יש איזה מסלול מעניין או דברים מיוחדים

שניתן לראות בנמל תל אביב? מלבד שפע המסעדות שיש שם....

../images/Emo53.gif איפה יש הופעות סטאנד אפ???? ../images/Emo101.gif

אני וחבר שלי אוהבים מופעי סטאנדאפ... בעיקר את ישראל קטורזה, שחר חסון, אדיר מילר, קובי מימון וכאלה... לא משנה לנו אם הם לא מפורסמים במיוחד אבל זה בערך הסגנון... העניין הוא שאנחנו קובעים שאנחנו רוצים לצאת למופע מהיום להיום (מקסימום מאתמול להיום
) ותמיד אין מופעים מעניינים או אמנים מוכרים וזה מבאס.... אני לא יודעת אם זה בגלל שאנחנו נזכרים (בד"כ) ביום שישי ואז המכירות כבר נסגרות / כרטיסים אזלו או בגלל שפשוט אין מופעים ביום שישי!!! הוא חייל (אני משוחררת) אז חמישי זה בד"כ בעייתי... עד עכשיו היינו במופעי סטאנדאפ, בקומדי קלאב ובבית ציוני אמריקה. (בת"א) אני גרה בפ"ת, (חדשה בעיר) והוא ברמלה. וחוץ משני המקומות שציינתי לא יצא לנו להתקל במקום שנערכים בו הופעות סטאנדאפ. אשמח אם תעירו את עיניי ותמליצו לנו על מקום נחמד ובאיזור (ת"א/ פ"ת / רשל"צ) שיש בו הופעות סטאנדאפ (לא של אמנים מתחילים / חובבנים).... תודה ענקית!

w o m a n 10

New member
../images/Emo32.gif כמעט סטנדאפ ../images/Emo9.gif פסטיבל מספרי סיפורים

ציפציפ... לקחתי טרמפ על ההודעה שלך כדי לא לפתוח הודעה חדשה. תיכף יבואו המומחים לעזור לך. אז.... ברגע האחרון הזמנו ל"עתונאים בלב הסכסוך" ול"סיפורים מהמוח" בהנחיית רפי קרסו, אליה נלך מחר. ב"עיתונאים בלב הסכסוך" היינו ביום ראשון היה מעניין מאוד. את הערב הנחה צבי יחזקאלי- הוא עשה זאת בכשרון רב. בפאנל השתתפו: כרמלה מנשה ,רוני שקד, אמיר אורן ואבי יששכרוף. חץ מכרמלה מנשה שקצת גימגמה היתר סיפרו בצורה מרתקת ונפלאה. היה גם זמר ,ערן צור,ששר עם גיטרה שירי קישור- מה שנקרא שירי מחאה.[ אותי זה הצחיק
] מצפה לראות מה יהיה מחר. שבת שלום אנשושים

ציף ציף מעל הרציף....../images/Emo140.gif

מצרפת לך קישור ורציתי להגיד שכדאי לגוון לפעמים עם סתם הצגות כי כשאוכלים כל הזמן רק שוקולד בסוף כואבת הבטן...

תם השרב הגדול ...../images/Emo168.gif

כל הפסטיבלים שאכלסו את הנמל הסתיימו למעט שוק הירקות האורגני של שלישי ושישי אבל אם תלכי בשישי בשעה 16.00 לפארק יהושע תוכלי להשתתף בסדנת יוגה צחוק ללא תשלום

הי עפרה ...../images/Emo140.gif

מתנצלת על האחור במתן התשובה נראה לי שיתר התושבים כאן נכנסו כבר לתרדמת חורף
ובכן.... אם בכוונתכם לחגוג לגברבר יום הולדת משותפת , בהתחשב במנעד הגילאים של ילדייך אני הייתי נוסעת עם כל המשפחה לצימר בקבוץ מרום גולן . יש להם מטווח פינטבול, חוות רכיבה על סוסים, מסעדה מעולה, אפשרות לשכור טרקטורון או רכב שטח וגם טיולי ג'יפים. החדרים שם טובים והאיזור בעונה זו של השנה נפלא! תוכלו לחילופין ללון בצימרים המעולים של קבוץ גונן או של הפשוטים יותר בגדות וגם משם לערוך טיולים ברכבי שטח, וראפטינג בירדן. אם תרצי עזרה בבחירת מסלולים אשמח לעזור מזל טוב

Ofra m

New member
שוקולד נשמה יקרה

את לא זוכרת ששאלתי הרבה בקיץ על הצפון..ושאני עם תינוקת והמלצת לנו גם בדרך לעצור באחד החופים בכנרת....לפני שנגיע לרמת הגולן...וכשחזרתי סיפרתי לכולם כאן שהייתי במרום גולן היינו שם ונהננו, אני מנסה לחשוב על מקום אחר לא כל כך רחוק...ואם יש לך מושג אם כדאי לנסוע לחו"ל בנובמבר...שזה כבר קר באירופה....חשבנו אולי כריתים אבל קר לא?

../images/Emo199.gifזרח מפרחוני

וואלה עכשף נזכרתי ! נו טוף קחי את התושבים לאילת כי כרתים נסגרת לטיסות מישראל בסוף החודש קפריסין מצ'עממת ואנטליה יוק! אלא אם כן יש לך איזה קניפל ואת יכולה לבצע גיחה ליורודיסני למשל, משו קטן סימלי לסוף שבוע ולחזור . עדייו לא קר מידי והמחירים זולים.

ביידיש גרב בה היו מחביאים כסף

וכוונתי היתה לתכנית חסכון או כסף שכרגע אין לך צורך בו . פעם לכל פולניה מבית טוב בסגנון אמא של בנצי, היה איזה מחבוא (קניפל) בו שמרה כסף בצד.

למעלה