אמא חולת סרטן המעי הגס-עזרה.

shugonl

New member
../images/Emo53.gifאמא חולת סרטן המעי הגס-עזרה.

ביולי האחרון נותחה אמי-ניתוח להסרת גידול במעי הגס. מאז היא עברה טיפולים כימוטרפיים כאלו ואחרים,וכעת היא ממתינה לקבלת הקרנות. אמי באופיה,אדם חזק מאוד. מצבה הנפשי ירוד כעת, ואינני מוצאת כיצד לנחמה.אני מחפשת אחר אנשים שעברו את אותו סרטן מעי גס, ויכולים לשוחח איתה, או איתי-"טיפים" להתמודד, או שיחת טלפון מעודדת, שתדע שאפשר לצאת מזה. אפילו הרופאים אופטימיים-והיא כמעט ואיבדה תקווה.בבקשה, עזרו לי. תודה.

אביתר27

New member
היתה הודעה

בסוף העמוד הזה למטה מנאוה עינבר על קבוצות תמיכה לחולי המעי הגס דרך האגודה למלחמה בסרטן שווה להרים טלפון למספר הרשום ולהיות בקשר איתה.
והרבה בריאות

אני ממליצה

לפנות לאגודה. יש את המידע לפי ההפניה של אביתר. מתוך ההיכרות שלי עם הפעילויות שלהם, נראה לי שיש שם מגוון פעילויות שיכולות להתאים לה. מקבוצות תמיכה של חולי סרטן המעי הגס, דרך סדנאות שונות ושיחות עם אנשי מקצוע. כל הפעילויות האלו מתקיימות במחלקת ה WELLNESS COMUNITY שיושבת באגודה בגבעתיים. אני חושבת שיש אפשרות, במידה ויש קושי להגיע לפעילות שם, ליצור קשר עם איש מקצוע כמו אחות אונקולוגית באזור המגורים שלכם. אפשר גם לפנות לפסיכולוג המחלקה האונקולוגית או העו"סית בבית החולים בו היא מטופלת. הם מסוגלים לתת מענה למצוקות האלו אשר מהוות חלק לא קטן בהתמודדות עם המחלה.
גלי

למעלה