../images/Emo53.gif אני זקוקה לדעה שלכם...
קודם כל אני מתנצלת אם אני מנדנדת אבל אני ממש צריכה להתיעץ אתכם על משהו חשוב מאוד!!!!! יום חמישי אני עושה את הHappy hour בעבודה (30 איש בערך) ואני נורא נורא רוצה לעשות סחלב (יש רק מיקרוגל - אפשר להביא גזיה) אז אתמול עשיתי את הזה מהשקית (´תלמה´) כדי לראות שיוצא טעים - ובאמת יוצא מעולה! אבל רק מיד לאחר ההכנה.... שחיממתי אח"כ שוב (בהנחה שאני אכין בבית ואחמם בעבודה) יצא גושי, ובטח אם אני אחמם במיקרוגל יצא ממש גרוע! כי צריך לערבב כל הזמן. או שלא??? בקיצור, יש למישהו רעיון איך אני יכולה לעשות שיהיה לנו פה סחלב חם וטעים עם מיקרוגל מקרטע וגזיה 1? אשמח מאוד לעזרה!!! תודות מראש
קודם כל אני מתנצלת אם אני מנדנדת אבל אני ממש צריכה להתיעץ אתכם על משהו חשוב מאוד!!!!! יום חמישי אני עושה את הHappy hour בעבודה (30 איש בערך) ואני נורא נורא רוצה לעשות סחלב (יש רק מיקרוגל - אפשר להביא גזיה) אז אתמול עשיתי את הזה מהשקית (´תלמה´) כדי לראות שיוצא טעים - ובאמת יוצא מעולה! אבל רק מיד לאחר ההכנה.... שחיממתי אח"כ שוב (בהנחה שאני אכין בבית ואחמם בעבודה) יצא גושי, ובטח אם אני אחמם במיקרוגל יצא ממש גרוע! כי צריך לערבב כל הזמן. או שלא??? בקיצור, יש למישהו רעיון איך אני יכולה לעשות שיהיה לנו פה סחלב חם וטעים עם מיקרוגל מקרטע וגזיה 1? אשמח מאוד לעזרה!!! תודות מראש