אני לא יודעת אם תוכלו לעזור

3שרון3

New member
../images/Emo53.gifאני לא יודעת אם תוכלו לעזור

לי, אבל בכל זאת מנסה. מזה זמן רב אני מחפשת אוכלוסיה לעבודת התזה שלי ולא מגיעה למספיק ילדים. אני זקוקה לילדים לקויי שפה, שלומדים בכיתות רגילות! מטופלים או טופלו על ידי קלינאיות תקשורת, ללא בעיות שמיעה, ללא הפרעות קשב וריכוז, ילידי הארץ, שעברו איבחון בעבר ונמצא שקיים אצלהם פער משמעותי בין יכולות שפתיות ליכולות ביצועיות, כלומר, הבעייה המשמעותית שלהם היא בעיית שפה. על הילדים להיות עולים לכתה ב´, או עולים לכתה ה´. אשמח מאד אם יש כאן הורה שבנו/בתו עונים לפרופיל זה ומוכנים לעזור לי, או לבעל מקצוע, שמשתתף בפורום זה ויש באפשרותו להפנות אותי לילדים. אשמח אם יצרו איתי קשר במסרים. תודה, שרון. *המחקר כמובן אנונימי ונשמרת פרטיות מוחלטת של הנבדקים.המחקר עוסק בשגיאות כתיב, במטרה לאסוף מידע שיוכל לעזור לנו בעתיד לטפל בבעייה זו אצל הילדים.

Diana M

New member
מחקר

שלום שרון, אני מאמינה כי אוכל לסייע לך באיתור האוכלוסיה המבוקשת. כמובן יהיה עליך לדאוג לכל האישורים המתבקשים מהאונטברסיטה ומשרד החינוך. לגבי שמירת סודיות, גם אם האישורים המתאימים, עדיין יהיה צורך, כמובן, בקבלת אישור הורים עבור כל ילד. האם העבודה שלך היא במסגרת המגמה ללקויות למידה באוניברסיטת חיפה?

שריל

New member
דיאנה תודה, יש לי אישורים להיכנס

למסגרות במחוז ת"א. אני חייבת להגיע לאוכלוסייה במהירות ולכן לא אוכל לעבור שוב תהליך קבלת אישור למחוז אחר. האם יש לך מקומות במחוז ת"א? העבודה באונ´ ת"א.

3שרון3

New member
מצטערת השתמשתי במחשב לא שלי

ולא שמתי לב שלא החלפתי שם משתמש.

למעלה